Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő vékony, akkor tök mindegy, hogy milyen az arca, ruhája, jelleme, stb, mindig sokan fognak rá hajtani?
Figyelt kérdés
2023. dec. 18. 17:33
11/27 anonim válasza:
Hát maximum ha vesz fel push upot, csini ruhát, és messziről fotózza magát, úgy bókolgatnak a képnek.
12/27 anonim válasza:
10
Akkor javaslom, hogy nyisd ki a szemed. Vannak szép telt lányok és aránytalan, csúnya arcú vékonyak. (Ill természetesen fordítva.)
13/27 anonim válasza:
Én a vékony női alakot imádom.
14/27 anonim válasza:
12-es:
Teltebb nő vagyok. Nincs problémám férfiak terén, de ez a véleményem.
15/27 anonim válasza:
14
Ez mit sem változtat azon, hogy tévedsz. :D
16/27 anonim válasza:
A fenét tévedek. Attól, hogy tagad itt mindenki, akkor is a vékony lányokra fognak többen hajtani. 😊
17/27 anonim válasza:
Igen, a vékony SZÉP / ÁTLAGOS lányokra.
18/27 anonim válasza:
Én a vékonyakat megse látom , nekem a szép nőiesen telt csajok jönnek be.
Amelyiknak már nem látszik egyetlen csontja se, az a szexi nekem.
19/27 anonim válasza:
#16: Attól függ mennyi az a súlyfelesleg. Az igazság az, hogy számít az összkép, ha neked szebb az arcod, nagyobbak a melleid, feneked stb, akkor b*szhatja, hogy vékonyabb nálad, ha csak ennyi előnye van. Az önmagában nem elég.
20/27 anonim válasza:
Nem minden esetben. Megjelenése sokat számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!