Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon a férfiak hány százaléka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon a férfiak hány százaléka nem jut el egy randiig se egy nővel 35 éves koráig?

Figyelt kérdés

2023. dec. 18. 11:29
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
És tudom, hogy ennél jóval szimpatikusabb karakter vagyok, mintsem, hogy ennyire sikeretlennek kellene lennem. Nem minden nőnek kellene igent mondania, de azért 20 próbálkozásból egynek igen, szerintem.
2023. dec. 18. 12:10
 12/49 anonim ***** válasza:
77%
10%.
2023. dec. 18. 12:10
 13/49 anonim ***** válasza:
56%
11: Szerintem kizárt, hogy 20 nőbe voltál eddig szerelmes.
2023. dec. 18. 12:11
 14/49 anonim ***** válasza:
0%

"Akármilyen szüzességi statisztikát nézel"

Hogy micsodááát? XDD

2023. dec. 18. 12:13
 15/49 anonim ***** válasza:
100%

A randira hívás miért jelentene szerelmet?

Én már kb 20 lánnyal randiztam, de életemben még csak egyszer voltam szerelmes

2023. dec. 18. 12:13
 16/49 A kérdező kommentje:
Igazán szerelems talán 5-6 emberbe voltam életem során, tetszeni jóval több tetszett. Még amikor úgy láttam, hogy pozitív a beszélgetés ismerkedés során, és úgy hívtam el valakit találkozóra úgy se lett semmi belőle.
2023. dec. 18. 12:14
 17/49 anonim ***** válasza:
62%

15: Általában azzal akar az ember randizni, akivel szerelmi kapcsolatot szeretne.

Az meg egy elindult beleszeretési folyamat közben/után van.

2023. dec. 18. 12:16
 18/49 anonim ***** válasza:
100%
16: Ha elment találkozni és tudta, hogy tetszel neki, az egy RANDI volt!!!!
2023. dec. 18. 12:16
 19/49 A kérdező kommentje:

Ja olyan eset, hogy tudta, hogy tetszem neki és eljött velem nem volt. Csak, mint ismerősökkel kajáltam együtt lány szaktársakkal.

Egy "kvázi" randim volt, amikor egy eseményhez vettem kellékeket, és a lány, aki a pénzért felel egy hangversenyen fizetett ki engem. Ő tudta, hogy tetszik nekem, de addigra már le volt meccselve kettőnk között, hogy nem fogunk járni.

Úgy értettem, hogy sokszor beszélgettem tök jókat ismeretlen lányokkal, akár társaságban, akár tényleg, hogy utcán, vonaton, strandon túra alatt próbáltam vele beszélgetni. Néha kaptam messenger kontaktot, de amikor találkozót kértem tőlük mindig nemet mondtak.

2023. dec. 18. 12:21
 20/49 anonim ***** válasza:
69%
Egyébként a nők nem igazán szeretik a nagydarab pasikat. Te 195 cm 110 kg vagy. Az azért egy kifejlett hím :D . Na viccet félretéve, komolyan, sokan mondják, meg hiszik, hogy csak a 2 méteres jóképű izmos palik jönnek be a nőknek. Én 183 cm, 83 kg vagyok, emellett a lányok próbálkoznak mindig be, és kondiba is járok. Tehát ezt inkább preferálni szokták, és akikkel együtt voltam kapcsolatban, ők is azt mondták, hogy most már visszavehetnék az edzésből, mert nem szeretnék ha nagyobbra gyúrnám magam. Pedig csak 83 kg vagyok, ergo nincs rajtam 10 kg izom se. Nem vagyok kigyúrt két ajtós szekrény, és 2 méteres sem vagyok. Az inkább ijesztő tud lenni a nőknek, vagy legalábbis meghökkentő.
2023. dec. 18. 12:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!