Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tudnàtok ajánlani valami jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnàtok ajánlani valami jó társkereső oldalt?

Figyelt kérdés
Kipróbàltam eddig a randivonal a cronos love.hu pàrom.hu oldalakat de valahogy nem igazán volt sikeres fizetős oldal de csak pénzkidobás volt az egész. A munkahelyemen is esélytelen az ismerkedés és a sok alkalmi kapcsolatból is kezd elegem lenni. 36 éves férfi vagyok de valahogy itt a lakóhelyem közelében olyanok a nők mint a parkoló vagy foglalt vagy fizetős vagy rokkant. De ott tartok jelenleg hogy magam sem tudom hogy hol is kellene ismerkedni.
2023. dec. 17. 18:33
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Opció lehet a falun kívül ismerkedned? Ha igen, rengeteg lehetőség nyílik, csatlakozz érdeklődésednek megfelelő személyes programokra. Például tánc, társasjáték, szerepjáték, szórakozóhelyek, sport közösségek, stb.
2023. dec. 17. 19:02
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Tinderen vannak a legeslegtöbben fent, úgyhogy statisztikailag az éri meg a legjobban
2023. dec. 17. 19:05
 3/5 anonim ***** válasza:
80%

Ahogy fent is írják, a legjobb ahol a legtöbben vannak, márpedig ez a Tinder és a Badoo. Több ember = több lehetőség, ennyike.

Ha alkalmiig el tudsz jutni az sem rossz, abból később akár kapcsolat is lehet. Dugj akkor olyannal alkalmiban is aki emberileg is bejön, vonzónak találod nem csak egy gyors numerát akarsz vele lezavarni.

2023. dec. 17. 22:40
 4/5 Szergej55 ***** válasza:
Jót nem. :D
2023. dec. 19. 10:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Ilyen sajnos nincs ha csak nem nézel ki jól!
2023. dec. 19. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!