Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lemondjam a randit vagy meddig várjak?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel elkezdtem ismerkedni mivel egy irodaházban dolgozunk, de nem egy cégnél.

Pluszban ismerem a lakótársát is, szóval voltak közös szálak, elhívtam randizni, holnap 13:00-kor találkoznánk, viszont tegnap este elvileg bedrogozták mert valakik italt kínáltak nekik, a lány beleivott, onnantól képszakadás, engem hívott fel a lakótársa, hogy menjek el értük.

Olyan dél körül írt a lány, hogy még mindig az életéért küzd olyan rosszul van.

Na már most, én szeretném elvinni randizni, de nem minden áron, és lehetőleg olyan állapotban, hogy randiképes legyen, ma még csak egyszer beszéltünk, akkor is azt írta, hogy nagyon rosszul van, és nem vagyok biztos benne, hogy megfog tudni jelenni a randin normális állapotban.

Mivel amúgy is sok dolgom van, vasárnap is lenne dolog amit tudnék csinálni, nem ragaszkodom foggal körömmel a randihoz, szívesen elviszem jövőhéten pl, viszont nem akarok egyrészt úgy tűnni, mint aki lekoptatja, de az utolsó pillanatig sem akarok kéttségek között lenni, hogy lesz-e ebből valami holnap vagy sem.

Arra gondoltam, hogy mondjuk este 7-ig várok, és ha nem hallok semmit a lány felől akkor lemondom a foglalást és a randit is, elmagyarázom a lánynak, hogy miért és felajánlok egy új időpontot.

Szerintetek? Ti mit tennétek?

2023. dec. 16. 17:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

"ha nem hallok semmit a lány felől akkor lemondom a foglalást és a randit is, elmagyarázom a lánynak, hogy miért és felajánlok egy új időpontot"

Fordított sorrendben csinálnám. Előbb beszélnék a lánnyal, és tőle függően intézném a többit.

2023. dec. 16. 17:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Írtam neki, de nem reagált egyenlőre.
2023. dec. 16. 17:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Várj. Mindig az utolsó megbeszélt dolog érvényes.

Miért nem hívod fel?

2023. dec. 16. 17:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem írj neki, hogy gondolod, hogy jobb lenne neki most pihenni, a randimeghívás áll, de tegyétek at egy olyan idő pontra, amikor már jól érzi magát. Egyúttal kérdezd meg, hogy segíthetsz-e neki valamiben, pl. elkísérnéd a rendőrségre.
2023. dec. 16. 17:56
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Randizni hívtad, tudod hogy rosszul van, és ahelyett hogy érdeklődnél felőle, megkérdeznéd hogy tudsz e esetleg segíteni neki, te azon vekeregsz, hogy milyen k..va sok dolgod van, ezért inkább lemondod a randit, nehogymá úgy jöjjön el a csaj, hogy nincs jól. Gratulálok, ismét egy fantasztikus hímpéldánnyal van dolgunk🤮
2023. dec. 16. 17:58
 6/9 A kérdező kommentje:

Hogyan érdeklődjek felőle ha nem elérhető? Nem ír vissza, nem veszi fel a telefont, írtam neki sms-t amiben leírtam neki, hogy ha bármiben tudok segíteni akkor keressen fel, és ha úgy érzi, hogy nagyon rosszul van akkor szóljon, és tudok neki vinni bármit, forró levest, gyógyszert, elintézni helyette a bevásárlást, mégis még mit kéne tennem?

De köszi, hogy hánynod kell tőlem :D

2023. dec. 16. 18:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én valami ilyet írnék: “Szia! Beszéltem xy-nal, hogy még mindig nagyon rosszul vagy, szerintem jobban jársz, ha holnap inkább még pihengetsz, nehogy valami komolyabb szövődmény legyen, mert megerőltetted magad! Szerintem napoljuk el a holnapi randit. Egyeztessünk, ha jobban vagy, hogy mikorra. Addig, ha kell valami vagy egyszerűen csak beszélni szeretnél valakivel, akkor nyugodtan hívj!
2023. dec. 16. 20:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hat azert akkor is erdeklodnek, hogy van. Ha ez komoly, akkor nagyon durva, szinte mellekes a randi, de illene tudni, mi van vele.
2023. dec. 16. 21:47
 9/9 anonim ***** válasza:
48%

Te hülye vagy.

Az egy drogos csaj, nehogy már bedrogozzák.

Normális ember nem is megy olyan társaságba ahol ilyen lehetne.

Szóval amíg nem rendeződik a sorsa addig semmi randi, csak beszélgetni kell vel.

De sok reményt ne fűzz hozzá.

2023. dec. 17. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!