Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, szerintetek férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, szerintetek férfiként ciki ha az első randi előtt szeretnék videóchatelni valamennyit?

Figyelt kérdés

Online ismerkedek nagyobb részben, és szerintem az első randi előtt videóchatelni több szempontból is pozitív, egyrészt nem akkor fogjuk egymást látni legelőször amikor találkozunk, másrészt egyik fél sem fog így zsákbamacskát árulni.

Mégis amikor randi előtt ezt felhozom, senki nem megy bele.

2023. dec. 16. 13:54
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
97%
Nem ciki. Sőt, azt hiszem el sem indulnek randira enélkül.
2023. dec. 16. 13:56
 2/32 anonim ***** válasza:
100%

1 vagyok.

Javitanek. Elvileg úgy van, ahogy írtam, de mégsem mennek bele attól tartva, hogy rögzíted a videót.

2023. dec. 16. 13:57
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha nem kell sokat utaznotok a randihoz, akkor nincs értelme különösebben. Egyébként igazad van.
2023. dec. 16. 13:57
 4/32 anonim ***** válasza:
81%
Nem sok értelme van mert eléggé torzít. Azonkívül lehet screenshotokat csinálni elég ciki fejekkel. Akkor már inkább küldj neki videót, ha ennyire szeretnéd hogy lásson a képernyőn.
2023. dec. 16. 14:06
 5/32 anonim ***** válasza:
81%
Biztos hogy nem mert rogzited
2023. dec. 16. 14:16
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Mert attól félnek, hogy rögzíted, vagy fölöslegesnek tartják.
2023. dec. 16. 14:24
 7/32 anonim ***** válasza:
95%
Én nőként válaszolnék neked: jó ötlet, én is kértem szinte mindig, és nagyon sok időt megspórolt nekem. Rengeteg dolog kiderül és megspórolsz egy szar randit, egy hajmosást és egy sminket minimum, ha úgy van.
2023. dec. 16. 14:41
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

Én megértelek kérdező, de látod, a többség fél tőle. Mert vissza lehet élni vele.

Amit én javasolnék az esetleg olyan kép kérése ami kevésbé filterezett (nem tudom mennyien mennének bele ebbe), és/vagy esetleg hanghívás. Utóbbinál is elég jól tudod mérni az összhangot, spontaneitást, illetve ha voltak korábban kérdéseid amiket videóchatre tartogattál a reakciót felmérni, azt is itt megteheted. Kevésbé is lehet visszaélni vele, és talán elfogadottabb, általánosabb is egy jó hanghívás így első randi előtt. A személyiségét is elég jól fel tudod mérni belőle, ha tudod mikre kell figyelj.

2023. dec. 16. 14:51
 9/32 anonim ***** válasza:
81%
Nem hiszem, hogy ciki, de én nem mennék bele.
2023. dec. 16. 14:55
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, és én is szoktam kérni videóbeszélgetést randi előtt, úgyhogy nem lenne fura, sőt, örülnék neki.
2023. dec. 16. 15:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!