Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Őszinte nők, 175 cm-es magassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinte nők, 175 cm-es magasság egy férfinál nektek elég vagy sem?

Figyelt kérdés
2023. dec. 16. 12:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
63%
170 centi vagyok, a kiszemeltem szerintem kb. ekkora. Sajnos nős, úgyhogy nem csak nekem elég.
2023. dec. 16. 14:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem úgy választok párt, hogy mindegy, csak legyen nálam magasabb.
2023. dec. 16. 15:09
 13/14 anonim ***** válasza:
62%
164 centi vagyok, de nekem ez alacsony.
2023. dec. 16. 16:45
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Elég, mivel én 165 centi vagyok. De basszus, hogy ez miért okoz ekkora bizonytalanságot sok férfiban. Miért nem olyat kérdezel, ha már csak egy kérdést tettél fel, hogy az ilyen személyiség elég a lányoknak, vagy esetleg dolgozzak még rajta?

Mert az... fontosabb, mint a magasság és még változtatni is lehet rajta egy kicsit. Vagy a szokásaidon, hozzáállásodon. De a mgassagra ha azt írjuk nem elég, akkor mit csinálsz? Semmit. Gondolom azért kérdezted, hogy megnyugtassanak, de akkor hagy írjam le, hogy az ő magában nem elég, hogy magas vagy!

Bocsi, ez nem konkrétan csak neked szól, csak már annyi ilyen kérdést láttam itt.

2023. dec. 17. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!