Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a férfi!
Alacsonynak számítasz, de szerelemben valóban nem mérvadó, csak muszáj elfogadnod, úgyis lehetetlen hogy ezen változtass.
Kompenzáld humorral, figyelmességgel, és sosem fog problémát jelenti ez! :)
164 centi az pont az átlagmagassága a magyarországi nőknek.
Tehát a nők fele még akkor is számításba jöhet, ha azt gondolnád, hogy nálad magasabb csaj visszautasítana. Pedig ez nincs így feltétlenül :)
5-ös vagyok!
Hogy ne lehetnél már férfi!
Senki nem akar majd ezért dominálni rajtad.
Maximum azért mert ennyire kicsi az önbizalmat! :D
Felejtsd el ezt a hülyeséget, ne foglalkozz többet ezzel!
A magasság egy dolog.
Jóképűség?
Izmosság, testalkat?
Elegánsság, külsődre adás?
Tökösség?
Magabiztosság?
Jó duma?
Kezdeményezőkészség?
Egzisztencia?
Ambíciózusság?
Egy középiskolai évtizedes jó barátom csak 167 cm magas. Viszont amiket fentebb leírtam, azokkal bőven kompenzálja az alacsony (és nőknek nem vonzó) testmagasságát.
Igen, a magasság is számít az ellenkező nem szemében. Viszont ha ebben negatív külső tulajdonságod van, akkor ezt sok mással tudod kompenzálni, hogy ne a magasságod legyen az első amit észrevesznek rajtad, hanem másfajta pozitív, AZ ELLENKEZŐ NEM SZÁMÁRA VONZÓ tulajdonságaid.
Mondjuk ki az igazat: nem vagy túl magas, a magyar átlagnál jöval, alacsonyabb vagy.
Mondjunk még egy igazat: nem ez fog számítani párkeresésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!