Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 164 cm magasság kevés egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

164 cm magasság kevés egy férfinak?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 23. 16:52
1 2 3
 21/24 Lazy Lover ***** válasza:
78%
Hogy nem szakad az ég ezekre hogy ennyit hazudnak...
2017. ápr. 24. 10:24
 22/24 anonim ***** válasza:
52%

197 cm magas vagyok.

Nekem meg rohadt sok 150-165 cm közti csaj mondja, hogy jó-jó lennék neki, de túl magasnak érez magához és emiatt nem ismerkedik velem, nem akar többet tőlem. Pedig a pici lányokkal is szívesen lefekszem, voltam már 154 cm magas lánnyal is. Pl tök jó hogy nagy és erős vagyok és könnyen tudom a kicsi testüket dobálni, rakosgatni az ágyban.

És ez, hogy elutasítanak alacsony lányok, rendszeresen előfordul. Tinderen vagy korábban társkeresőn inkább azt írtam hogy 190 cm magas vagyok, hátha ez már jobb, de néha úgy érzem az még mindig magas sok lánynak.

A 180-185 cm magas barátaim nálam bőven sikeresebbek a csajozásban.

2017. ápr. 24. 12:48
 23/24 anonim ***** válasza:
36%
Én kb 158 cm magas vagyok, mindig szerettem az alacsonyabb srácokat, nekem nem lenne kevés :) És sok nőt amúgy sem zavar, ha a párja alacsonyabb :) Ne érezd kevésbé férfinak magad ettől!
2017. ápr. 24. 18:16
 24/24 anonim ***** válasza:
Alacsony. DE vannak kicsi lányok is:) Náluk simán van esélyed. A magasabbaknál viszont már kevésbé, mert a legtöbb lánynak nem vonzó ha alacsonyabb nála a férfi. Magyarországon az átlag női magasság 163,5cm. Szóval azért nem kell elásnod magad, lehetsz teljes értékű férfi.
2017. ápr. 26. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!