Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lazy, vonulj már vissza a negatív hozzászólásaiddal! Mindannyian ismerünk, de nem vagyunk hajlandóak sajnálni, mert semmi mást nem tudsz, mint a nőket okolni a sanyarú sorsod miatt!
Ne próbáld a nyomorodhoz lehúzni azt, aki a komplexusaival küzd, de minden lehetősége megvan, hogy túllépjen rajtuk.
Sokan bizonyították már be a saját példájukkal, hogy alacsony férfi is lehet sikeres, ha a belső értékeivel feledteti a hendikepjét.
A magasságod nem befolyásolja azt hogy férfi vagy. A viselkedésen fog múlni, hogy a nők férfiként fognak e rád tekinteni, vagy egy bunkó senkinek fognak tartani.
A magasságod talán tényleg alacsonynak számít, de nem ez a mérvadó a párkeresésben.
A csendes, visszahózodó személyiségeden meg pedig megpróbálhatsz változtatni. Próbálj ki új dolgokat, próbálj meg kilépni a komfortzónádból, persze csak lépésenként.
Ha magas lennék,nem kéne megváltoznom?Alacsonyként csak akkor lehet barátnőm,ha ém vagyok a világ közepe?
Persze,ismerek sok alacsony embert,akiknek van barátnőjük,de ők mind népszerűek,nagyhangúak,magukra vonják a figyelmet..Tudok olyat,aki max 160 cm vagy annyi sincs,mégis közel 200 lájkot kap a képeire,azoknak is a zöme lány
De,ha nekem alapból nem olyan a személyiségem,akkor már baj van?
Nincs baj a személyiségeddel, nem tehetsz róla, hogy ilyen vagy. De tény és való, hogy egy nagyhangú "én vagyok a társaság közepe" srác könnyebben fog ismerkedni és lányt fogni magának.
Nem kell teljesen megváltoztatni a személyiségedet, csak formálni kell azokat a pontokat, amik segíthenek az ismerkedésben.
18 éves vagyok.De egy magas gyerekre akkor is ráakadnak,ha nem egy "társaság közepe ember"?
Láttam itt mégegy magassággal kapcsolatos kérdést.Ott leírta mindenki,hogy utálja az alacsony fiúkat..
Meg utálom,ha törpének hívnak,olyan megalázó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!