Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya férfiak tényleg hűséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya férfiak tényleg hűségessebbek mert rendesebbek, jobban értékelik a nőket?

Figyelt kérdés
Pár nővel beszélgettem a pasikról, mindenki szidta a férfiakat hogy hűtlenek, mocskosok, szemetek... erre mondtam hogy de nézzétek Zsuzsit (közös ismerős) tök hosszú boldog kapcsolata van ... erre mondták ja hát úgy könnyű mert hogy a Zsuzsi párja ronda...
2023. dec. 12. 10:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
70%
Egy csúnyább férfi max azért nem csal meg, mert 1: nem tud nőt találni rá 2: valószínű senki más nem állna le komolyan vele és nem akar újra szexmentes szingli lenni, hogy ha rájössz hogy megcsalt és kidobod
2023. dec. 12. 11:04
 12/22 anonim ***** válasza:
83%

A hűség nem egyenlő a lehetőségek hiányával.

Abból kiindulva meg, hogy magukat csúnyának mondó pasik mit művelnek itt az oldalon, szerintem még a kutyám se lenne biztonságban, ha megtudnák, hogy nőstény...

2023. dec. 12. 11:26
 13/22 anonim ***** válasza:
80%
12, bár elmentettem volna azt a kérdést, ahol valamelyik kifejtette nekem, hogy a szex csak súrlódás, szóval kecskét dugni nem nagy dolog.
2023. dec. 12. 11:31
 14/22 anonim ***** válasza:
61%

Nem.

Olvasd csak el a ronda incikék itteni irományait.

2023. dec. 12. 11:31
 15/22 anonim ***** válasza:
69%
Ja, hogy az hűség, ha a lehetőség hiányában nem dug félre? AZ ilyenek használnak ki minden ritka alkalmat.
2023. dec. 12. 11:39
 16/22 anonim ***** válasza:
83%
15: Ez olyan aranyos, főleg mikor ugyanazoktól olvasom ezt, akik szerint a #kedvesaranyosdenemolyanszép lányok és nők persze mindent megtennének egy kapcsolatban a férfiért, egyéb téren ők maguk a tökéletesség, de esélyt sem kapnak. Mert ha az elméleteteket nézzük, akkor ők is félrelépnének, megcsalnának, kihasználnának... éppen úgy mint az aktuális instahercegnők, csak éppen nincs rá lehetőségük. Mert ugye a szép nők pedig mind ezt teszik, ellentétben a jó pasikkal, akik viszont sokkal hűségesebbek a rondáknál.:)
2023. dec. 12. 12:35
 17/22 anonim ***** válasza:
39%

16, egyébként az a nagy büdös igazság, hogy ha megnézel egy szorongó nőt és egy frusztrált férfit, akkor rájössz, hogy igen, a szorongó nő hajlamosabb begubózni magát a kapcsolatba, míg a frusztrált férfi kevésbé hajlamos megelégedni vele.

De nyilván általánosításokban kár beszélni, így igazából sem pro sem kontr anem lehet érdemben a kérdésre válaszolni.

2023. dec. 12. 13:05
 18/22 anonim ***** válasza:
62%

Engem a legrondább párom csalt meg pont 🤣..

Nincs összefüggés.

N 31

2023. dec. 12. 13:07
 19/22 anonim ***** válasza:
68%

17: Szorongó nőnek szorongó férfi a megfelelője, frusztrált férfinek pedig a frusztrált nő.

Én inkább azt látom nemtől függetlenül, hogy azok, akiknek az önbecsülésével bajai vannak, azok telepszenek rá, szinte fojtják meg a másikat a kapcsolatban és éppen ezzel a túlzott biztonsági játékkal teszik azt tönkre. De ez nincs közvetlen kapcsolatban azzal, hogy ki mennyire előnyös külsejű. A személyiség persze függ a külsőtől, de nem lehet azt kijelenteni, hogy pl. a ronda férfiak csak azért hűségesek, mert nincsenek lehetőségeik. Nekem egy Daciám van, nem szoktam száguldozni sem a közutakon, sem az autópályán és próbálom betartani a szabályokat is. Ebből mi következik? Ha lenne alattam egy 400 lovas Audi, akkor én is letolnék, levillogatnék mindenkit az útról? Csak azért nem teszem, mert nekem csak Daciám van, vagy azért, mert nem olyan a személyiségem? Ezt látatlanban hogyan döntöd el?

2023. dec. 12. 13:35
 20/22 anonim ***** válasza:
52%

Pont ezt gondoltam 25 évesen.

Én bőven átlag feletti külsővel voltam, a srác , aki minden áron engem akart se arcra se alakra nem volt szép, óriási elálló fülekkel, hatalmas orral.

Fél év után elkezdett discóba járkálni nélkülem , meg nyáron sátrazni ,mert haverozott. Na ott összejött egy gyerekkori barátnővel persze még 2 hónapig nem tudtam.

Most meg van egy nem túl jóképű férjem. Idősebb is mint én. Lebukott hogy megcsal, de “megbocsájtottam” neki.

Legalábbis kár lenne emiatt elválnom, más férfi sem különb.

Meg végiggondoltam, én elválnék és szépen átadnám egy másik nőnek azt amit mi már együtt értünk el, ház, autók, vállalkozás, most is építkezünk . Minek válnék el ha a többi sem jobb, nincs garancia a hűségre.

2023. dec. 12. 14:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!