Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hisztek a boldogan él amíg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek a boldogan él amíg meg nem-ben?

Figyelt kérdés

Tehát hogy egy kapcsolat elindul, összeházasodtok és együtt öregszetek meg válás és megcsalás nélkül úgy, hogy valóban együtt is szeretnétek maradni?

Vagy inkább az "egyszer unalmas lesz úgyis a másik", izgalmakat keresnek, elcsábulnak, mindenki a net világában annyira elérhető dolog a jellemző?

Felmerült bennem, hogy a legelső kategóriából az összes ember közül akit ismerek csak egy maradt 10+ évig együtt LÁTSZÓLAG harmónikusan (nyilván nem mászom bele az életükbe), nem tudok megcsalásról, gyerek is van.

Se régi osztálytársak, se mostani kollégák se nagyon tudnak ilyen sikersztoriról nagyon mesélni.

Akkor felmerül a kérdés, minek randizunk és alapítunk családot ha tudjuk, hogy az a család úgyis szét fog esni? Vagy reménykedünk hogy abba az 1%-ba esünk akik nem?

2023. dec. 8. 11:48
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
18 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Mivel nagyszüleimnél pont ezt a példát láttam amig papám meg nem halt szegény igy hiszek benne. Lehet nagyon kevés az esélye meg ma már más világ van mint akkor de azért én még hiszek benne
2023. dec. 8. 11:50
 2/10 anonim ***** válasza:

Hiszek benne. Régi osztálytársas példám is van, rokonaim ketten is így házasodtak, egyikük már általánosban is padtársak voltak, másikuk középiskolában jöttek össze.

Illetve nekem is sikerült volna egy tavalyi nővel, csak nagyon elrontottam. De létező dolog, csak meg kell vele küzdeni a mai világgal (tehát nem egymással).

2023. dec. 8. 11:50
 3/10 A kérdező kommentje:

1: De azon a korosztályon kívül találkoztál másokkal? Akár a szüleink (mostani 50-60-sok)-nál sincs már ilyen ahogy észrevettem

2: Idealizálni lehet, de ezt akkor látod ha lehúztál 10, inkább 20 évet így valakivel, egy "elhibázott lehetőségnél" nagyon nem tudod mi lett volna ha hosszú távon

2023. dec. 8. 11:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen. Szüleim és nagyszüleim rá a példa
2023. dec. 8. 12:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"nem tudok megcsalásról"

Nem fogják az orrodra kötni, ha volt is.

2023. dec. 8. 13:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A minta-életű nagyszülők sem kötötték senki orrára, ha félrementek. Főleg nem a gyerekeikére vagy az unokákéra.

"Egy asszony köténye sok mindent eltakar."

2023. dec. 8. 13:19
 7/10 A kérdező kommentje:

#5 pontosan ezért is mondtam így ahogy. Hogy látszólag és nem tudom, itt minden feltételes.

#6 na meg nem volt ott a telefon hogy visszanézd ki írogat, kivel voltál előző nap. Nagyon sok férfi embert ismerek munkám miatt akik 70-80 évesek most és mesélik hogy lett egyszerre egy évben 3 gyerekük 3 nőtől, és szinte mind azt gondolják hogy nincs baj a megcsalással csak az asszony meg ne tudja

2023. dec. 8. 13:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem feltetlen csak az emberekkel van baj. Persze nem artana tobb onismeret senkinek sem, mert az is jelentosen csokkentene a valasok szamat. Pontosabban ez kozvetve hat, az emberek sokkal jobban tudnak, hogy mit keresnek. A masik, hogy a mai felgyorsult vilagban nehez egy csaladot fenntartani, mukodtetni. A megelhetesert folytatott kuzdelem rengeteg csaladot zilal szet. Biztos vagyok benne, hogy sok csaladban nem lett volna baj, egy jobb kornyezetben, szerencsesebb orszagban. Ha lyukas a hajo, akkor hiaba az evezos olimpiai erem a nyakadban, nem fog szamitani. Alapvetoen hibas a kerdesed, mert ezeket nem veszed figyelembe. A hazassag alapvetoen egy jo dolog, es nem az intezmennyel van a gond.
2023. dec. 8. 15:05
 9/10 A kérdező kommentje:
#8: nyilván nem egy papír tesz tönkre semmit, nem is arra fogom. Ugyan úgy összeesküdés nélkül is ugyan úgy szétesnek a párok
2023. dec. 8. 18:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Abban hiszek, hogy ki mint vet, úgy arat.

Ha nem gondozod a földedet, hanem csak várod hogy minden ~varázslatos~ módon magától hajtson ki, mint valami régi, gagyi mesében, akkor télre éhen maradsz.

Ha viszont ásol, kapálsz, kártevőirtasz, locsolsz egész évben, akkor igenis élvezheted a kemény munkád gyümölcsét.

Szerintem sokan vannak úgy, hogy megvesznek egy ígéretes kis földet, aztán leülnek a közepére, várva a csodát.

2023. dec. 8. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!