Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen miért nem jelöl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen miért nem jelöl vissza szinte senki?

Figyelt kérdés

Regisztráltam tinderre, tök átlagos képeim vannak, semmi extrém, nem vagyok kövér/sovány, átlagosan nézek ki, lájkoltam kb minden csajt, de ebből csak egy fake scammer lájkolt vissza.

Ez miért van? Ha "ronda" csajok jelölnélek azt mondanám, ennyire csúnya vagyok, oké, de még ők se XD

élőben amúgy nem gond az ismerkedés, mindig volt csajom, de most nem nagyon érek rá kimozdulni és gondoltam kipróbálom.

2023. dec. 5. 23:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

174/77 vagyok, rendszeresen sportolok, fogaim rendben, kek szemem van mint Terence Hillnek :D, nem vagyok szemuveges, rovid sportos hajam van, nincs tetkom, nem mercivel/bmw-vel fotozkodtam, a nincs semmi riaszto a profilomban, nem kotottem ki felteteleket, nem irtam bele semmi extrat.

valoszinuleg az lesz, amit az 5-os irt. marad az élő :) ott legalabb mindig megtalaltam a szamitasaimat.

2023. dec. 7. 07:55
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

"nincs tetkom, nem mercivel/bmw-vel fotozkodtam"

Pedig ezek még lehet, hogy segítenének. Plusz ha ki vagy gyúrva, akkor a félmeztelen profilkép is.

2023. dec. 7. 08:04
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
174 cm ? 😐 elég pindur vagy! 178 cm vagyok nőként!
2023. dec. 7. 08:21
 14/16 anonim ***** válasza:
#13 Nem ő a pindúr, te vagy az átlagnál sokkal magasabb... :D
2023. dec. 7. 08:27
 15/16 A kérdező kommentje:

13 :DD koszi, barat vagy, mit iszol?

ugye azt tudod, hogy MOn az atlag ferfi magassag 176cm es a noi 164cm?:D

"2017 tavaszán a 16 éves és idősebb népességen belül a férfiak átlagos magassága 176 centiméter, a nőké 164 centiméter volt "

mind1, elengedtem ezt a tinderes dolgot :D penzkidobas volt.

2023. dec. 8. 09:37
 16/16 anonim ***** válasza:
45%
Nincs mit :D Jellemzően vizet. :D
2023. dec. 8. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!