Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként ti is így gondoljátok férfiak sikerességét ismerkedésben?
Egy másik kérdésben írta hozzászóló:
"Bármikor , 1-3 nap alatt bárki találhat nőt maga mellé ha ; Diplomás , jól keres , megvan az anyagi hattere (50 milliós Merci , lakás ) és nem ronda és sportos (70 kg-180 cm) a testalkata.
Egy ilyen adottságú férfi 5 perc alatt felszed egy csajt. Az összes sikertelen meg incel gondja hogy mindenben szar…. És úgy persze nem őket fogjàk tárt karokkal várni a nők."
Annyira bírom, hogy egyesek a két, számszerűen elenyésző kisebbséget tekintik a teljes populáció ak, miközben átlagos férfiak és nők százezrei veszik körül őket.
Igen, van a sármos milliomos, aki szinte bárkit megkaphat. És igen, van a ronda lúzer, akinek lehetetlen küldetés a csajozás. És ott van a férfiak 80~85%-a, akinek hol bejön, hol nem, de a végén talál(hat)nak párt maguknak.
Mit ér a pasi ezekkel az adottságokkal, ha nem mozdul ki otthonról?
Tizedilyen tulajdonságokkal, de aktív és fejlett szociális képességekkel is ugyanúgy párt lehet találni, ha nem goyrsabban.
Más emberekhez a legkönnyebb út az, ha érintkezel velük.
Nekem volt gazdag pasim, de a viselkedèse minősíthetetlen volt. Ő is azt mondta mindig tegyem össze a két kezem hogy ilyen pasim van. Álmában nem gondolt arra hogy én valaha dobni fogom. Hát nagyot tévedett. Tudod a kezdeti köd hamar szertefoszlik. Tehette akkor a szépet meg az úriembert. Hamar kiismertem.
Mostani párom kétkezi munkás. Mindennél jobban szeretem Őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!