Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha nem tartom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nem tartom a férfiakat vonzónak?

Figyelt kérdés

Ez kicsit félreérthető valamennyire, de nem tartok igazán senkit se helyesnek, szexinek és senki nem kelti fel az érdeklődésemet külső alapján, azok se akikért sokan bomolnak. Híres férfiból se tudok olyat mondani, aki külsőre tetszene, karaktert érdekes személyiséggel aki vonzó már annál inkább, de ott ugye ott a nagy extra, a személyiség.

4 évig voltam kapcsolatban, most egy éve vagyok egyedül és ez a probléma nagyon jelen van az életemben. Nem érdekel külsőre senki, az meg idő mire megismerem annyira hogy el tudjam dönteni, érdekes-e, összeillünk-e, de addig a pontig szenvedés és magamra kell erőltetnem az ismerkedést mert nincs mi motiváljon vagy megfogjon (tinderen ha 50 emberből egyet húzok jobbra, aztán sokáig nem is beszélünk mert beleunok), abszolút nem élvezetes, ezt meg azért észre is veszik mások és azt hiszik baj van velük.

Van esetleg valami ötletetek hogy ebből a katyvaszból hogyan másszak ki?

2023. dec. 4. 15:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

10: Pont hogy igényem lenne rá, erről szól a kérdés, de egyszerűen mint mondtad a külső megfog, engem meg így nincs ami megfogjon és itt van a baj. Előző párjaimmal szociális közegben találkoztam, volt időnk kötetlenül, nem "randi" környezetben beszélgetni (csoportos találkozók, baráti közeg) és az tudott vonzalmat kelteni iránta.

De egy tinder képről ne nagyon motiválódom rá hogy "én őt meg akarom ismerni"

2023. dec. 4. 15:37
 12/16 anonim ***** válasza:

"az már kezd zavarni, hogy soha abszolút senki nem tetszik"

Hát 1 év az egyáltalán nem a soha.:)

Nekem kb. 10 évben egy valaki tetszik meg.

2023. dec. 4. 15:39
 13/16 anonim ***** válasza:

10: 12. vagyok, nekem se volt ez soha, amit írsz.

Az emberek 99%-a akivel beszélgettem erről valaha, és amiről olvastam valaha szépirodalomban vagy szakkönyvekben, ugyanúgy van, mint nekem és a kérdezőnek, csak gyakori az is, hogy életükben 1 valaki tetszik meg nekik.

szerintem az emberi test nagyon csúnya!!!:) Ahhoz valóban belső történések kellenek, hogy ezt felülírja.

2023. dec. 4. 15:42
 14/16 anonim ***** válasza:

Én pont nemrég akartam erről kérdést kiírni. Nem vagy aszexuális, hiszen van szexuális vonzalmad a szimpi emberek felé, szükségét érzed a szexnek(is).

Én ilyesmi vagyok, csak abban térünk el, hogy én ránézésre(élőben-mozgásban, hanggal-külsőre-beszédstílusra) meg tudom mondani, hogy vonzó-e a másik számomra. Akkor is, ha látom, hogy csúnya a külseje, de vonz azért, mert olyan embernek tűnik, aki bejön neked kívül belül. Olyat még sosem éreztem, hogy szexuális vonzalom csak külsőre, szerintem ez fetisizmus a férfiaknál. Csak vonzónak látszó személyiségekhez vonzódok, és a testükhöz is, akár duci, akár sovány. Szóval nekem "karakterek" jönnek be, de abból is többféle, pl nagyon vonzó az a "nyomi" srác a scott pilgrimből, meg eric a truebloodból, meg a madárképű doktor a doktor whoból, és még pár másik karakter:) Amikor látom, hogy külsőre látszik rajta, hogy vonzó(de nem a mai szépségideál alapján, hanem valahogy nekem szimpatikus), akkor ahhoz vonzódom, amilyen embernek látszik, testestül-lelkestül. Aztán ha beigazolódik, hogy jól gondolom, akkor szerelem is lesz, ha tévedek(általában tévedek), akkor meg rövidebb kapcsolat.

Te nem látod a férfiakon, hogy milyenek lehetnek? Az nem vonz, csak ha már megismerted? Pl nekem általában bejönnek az okos szociálisan béna de nagyszájú típusok, az alter nem ért meg senki típusok, a védelmező macik és a a favágó-remete stílusú férfiak, meg persze néhány rosszfiú, aki a szíve mélyén.. :D De közülük sem mind, hanem hang, mimika, öltözködés, beszédstílus, meg persze arc, szóval minden olyasmi számít, ami árulkodik a személyiségéről, és ha már valamilyennek látom, akkor már a jelenléte beindít, elvörösödök és lezsibbadok és nedvesedek a semmire, mert iszonyú zavarban vagyok a jelenlétében.

De hiányzik ez az érzés, nálam is párévente - többhavonta fordul elő.

Szerintem azok az emberek, akik egy bizonyos típusra gerjednek, fetisiszták, csak még nincs bekategorizálva, hogy a hosszúhajú vékonyan sportosokra bukó férfiak pl azok.

2023. dec. 4. 16:49
 15/16 anonim ***** válasza:

Sztem túl lett tolva a kategorizálás ahelyett, hogy a lényegre öszpontosítanánk.

Kérdező

hívjuk akárhogy is, a lényeg, hogy pusztán külső mentén te nem fogsz tudni ismerkedni. Szóval Tinder meg társai elég offosak így.

Tudod mi van? Marad az élőben való ismerkedés.

Érdemes pl hobbi vagy akármilyen tevékenység mentén elindulni, mert akkor elég nagy az esélye annak, hogy olyannal akadsz össze akivel van közös érdeklődési pont és mint ilyen, könnyen indulhat el beszélgetés ami alapján megismered a személyiségét.

2023. dec. 4. 18:14
 16/16 anonim ***** válasza:

15ös vagyok

Jah, plusz a neten ismerkedésnél pl jó táptalajok a tematikus fórumok. A végén még kiderül, hgoy van akinek még hasznos is lehet a GYK:D

Hiszen ha a külső annyira nem számít, nyugodtan lehet arc nélkül levelezni és tök jól meg lehet ismerni a másikat, ha már valami téma mentén összeakadtatok.

Gyakorlatilag az olyan felületeket kell elkerülnöd amik elsősorban külső mentén működnek. Azaz lényegében a dedikáltan társkeresésre szánt online felületeket.

2023. dec. 4. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!