Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol kasztrálnak férfiakat Magyarországon? Gondolom valamelyik urológus csinálja, nem?
nem igazán vagy tisztában a fogalmakkal :) nem vagy aszexuális, max az szeretnél lenni.
ennek van 2 lehetősége: vagy egy pancser vagy a nőknél, aki inkább levágja a tökét mintsem hogy tovább próbálkozna - ergo feladja.
vagy pap akarsz lenni, és nem szeretnél a pedofil papok listájára föliratkozni.
mind a kettő marhaság. dugni jó!
Nem ártana utánanézni a fogalmaknak. Én biztosan tudom, hogy aszexuális vagyok. Minden ilyen embernek van szexuális vágya és önkielégitést is szokott végezni. Csupán a testiséget nem tudom elviselni.
"A legtöbben fizikailag képesek az orgazmusra, és rendszeresen maszturbálnak..."
/Forrás: [link]
Értem én ezt. De a nemi izgalmat ki kell váltani valaminek, ahhoz hogy felálljon és maszturbálni tudj. Normál esetben ez a testiség. De mivel te ezt elutasítod, akkor neked mi váltja ki?
Vagy máshogy kérdezem:
Mire maszturbálsz? Vagy csak úgy magadba elkezded verni? Gondolatok nélkül? Vagy hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!