Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha nem tartom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nem tartom a férfiakat vonzónak?

Figyelt kérdés

Ez kicsit félreérthető valamennyire, de nem tartok igazán senkit se helyesnek, szexinek és senki nem kelti fel az érdeklődésemet külső alapján, azok se akikért sokan bomolnak. Híres férfiból se tudok olyat mondani, aki külsőre tetszene, karaktert érdekes személyiséggel aki vonzó már annál inkább, de ott ugye ott a nagy extra, a személyiség.

4 évig voltam kapcsolatban, most egy éve vagyok egyedül és ez a probléma nagyon jelen van az életemben. Nem érdekel külsőre senki, az meg idő mire megismerem annyira hogy el tudjam dönteni, érdekes-e, összeillünk-e, de addig a pontig szenvedés és magamra kell erőltetnem az ismerkedést mert nincs mi motiváljon vagy megfogjon (tinderen ha 50 emberből egyet húzok jobbra, aztán sokáig nem is beszélünk mert beleunok), abszolút nem élvezetes, ezt meg azért észre is veszik mások és azt hiszik baj van velük.

Van esetleg valami ötletetek hogy ebből a katyvaszból hogyan másszak ki?

2023. dec. 4. 15:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem hagyj még magadnak időt. Egy négyéves kapcsolat után egy év az még rövid. Valószínű még ne vagy kész egy új kapcsolatra.

N

2023. dec. 4. 15:12
 2/16 anonim ***** válasza:
31%

4 évig kapcsolatban voltál, akkor ő tetszett, tetszik, nem?

Miért hiszed, hogy állandóan kell tessen valaki??...

2023. dec. 4. 15:13
 3/16 anonim ***** válasza:
84%

Szóval együtt voltál egy férfival 4 évig és ez utána jött ki.

Lehet, hogy alapból ő volt a végére teljesen kiábrándító, az is lehet, hogy ő okozott sokkot h jesszus többé nem kell....

De a másik nőkre néztél már olyan szemmel, hogy vonzónak találod e őket?

Vannak akik nem tudják, míg ki nem próbálják az egyiket.

2023. dec. 4. 15:14
 4/16 A kérdező kommentje:

#2: Külsőre nem jött be, a szex viszont nagyon jó volt és sok közös pontunk volt aztán egy idő után nagyon tetszett már külsőre is. Nem volt olyan párom akit a külseje fogott volna meg, viszont mind nagyon intellektuális volt akikkel tudtam órákon át beszélgetni az asztronómiától kezdve a történelmen át mindenről.

Azt meg nem is értem miből jött le, hogy valakinek mindig tetszenie kell. Nem csak végletek vannak hogy soha vagy állandóan, de az már kezd zavarni, hogy soha abszolút senki nem tetszik.

Egy sráccal beszélgettünk el ilyen jól és kezdett érdekelni mert magamra erőltettem egy hét kommunikációt aztán első találkozón érdekelni is kezdett (pedig mikor megláttam már azon gondolkodtam milyen kifogással léphetek le), csak utána kioffolt és ez az egy élő randim volt egy év alatt.

1: Simán lehet, csak azért merült fel bennem ez a kérdés mert előtte is ez volt. Csak akkoriban nagyon sokat mászkáltam, 18 évesen buliztam, sose voltam otthon, egy fokkal egyszerűbb volt embereket megismerni társaságban.

2023. dec. 4. 15:18
 5/16 A kérdező kommentje:
#3: Biszexuális vagyok, tisztában vagyok vele. Sokkal szebbek a nők, ezt heteroszexuális szempontból is el lehet mondani. A gond inkább a demiszexualitás (meg kell ismerni valakit, egy bizonyos érzelmi vonzódást kialakítani mielőtt érdekelni kezdene mint férfi/nő)
2023. dec. 4. 15:20
 6/16 anonim ***** válasza:
36%
Aszexualitás. A szexuális vonzalom hiánya. Kellhet a szex, a szerelem, de nem tartasz senkit szexuálisan vonzónak.
2023. dec. 4. 15:22
 7/16 A kérdező kommentje:
#6: szeretem a szexet, kívánom is és hiányolom is ha nincs, csak nagyon nem mindegy hogy kivel. A volt páromat egy idő után a világ leghelyesebb és legszexibb pasijának tartottam holott az elején ki voltam borulva hogy néz ki.
2023. dec. 4. 15:25
 8/16 anonim ***** válasza:
28%

Mondom, a szexuális VONZALOM hiányát jelenti az aszexualitás. Nem a szex iránti közönyt.

Akkor nézz utána a demiszexualitásnak.

Semmi baj veled.

2023. dec. 4. 15:28
 9/16 A kérdező kommentje:

Idegenekkel szemben van szexuális vonzalom hiánya, maga a külső nem kelti fel az érdeklődésem és mivel idegenekkel ismerkedik az ember általában, az elején csak a külsejét látod, ez a gond.

Ha van párom, az vonzó. Az szexi, az helyes, az akkor is a világ legjobb pasija ha lógó nagy hasa van és mellette akkor is érdektelen egy Chris Hemsworth jellegű pali. Nem tudom ezen mi ilyen érthetetlen.

2023. dec. 4. 15:32
 10/16 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem is aszexuális vagy. Nem kell ezt túl magyarázni. A külső megfog, a belső megtart. Először mindenkivel a fizikai vonzalomból fakadó kémia fog meg, és csak utána alakulnak ki az érzelmek, hiszen idő kell amíg megismered. Ha egy év után sem érzed, hogy neked igényed lenne a szexuális vonzalomra, akkor valószínűleg nincsen igényed rá. Ezt a demiszexuális kifejezést is az utóbbi években kezdték el puffogtatni. Nem vagyok nagy rbi amúgy nőként, egy kezemen meg tudom számolni, hogy a 32 évem alatt hány férfival feküdtem le. Viszont aki nem tetszett nekem, az lehet akármilyen jófej, cuki meg szerelmes Don Juan, nem tudtam úgy rágondolni, hogy le is feküdjek vele.
2023. dec. 4. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!