Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a megnyitás jó? 😋
Írtam láynak társkeresőn. Ezt a megnyitást választottam: Célköznségem huszonéves dekoratív hölgyek.
Szia! Nagyon szimaptikus vagy! 😃 Lenne kedved ismerkedni? Mesélj egy kicsit magadról hobbik, kedvenc zene, stb. 😎 én nagoyn szeretem a muzikel-t és a kifinomult zenéket. 😋Kulturált független férfi vagyok. Gépjárművel és érvényes vezetői engedéllyel rendelkezek. Szeretnék egy független társra vágyó partnert találni szabadidőm eltöltésére.😯 Köszönöm szépen nagyon, hogy elolvastad a levelemet. Sok sikeres társkersést kívánok és szép napot!
Ezt küldtem el most 30 nőnek, nem nagyon szabom személyre.
Tippek, jótanácsok?
Ennek valami PUA könyv az alapja? 🤣
Ott használtak "megnyitás" és hasonló szavakat.
Nők nem tárgyak, hagy fel az ilyen "irodalom" fogyasztással! Ez nagyon gáz.
Férfi vagyok. Figyelj a részletekre. Nézd végig minden lány profilját. És keress valami közös pontot, amiből kommunikáció tud kialakulni. Ne légy túl felszínes!
Szerintem nézd át, hogy nyelvileg helyes-e. Segítek, nem az.
Meg ne tucat szöveget küldj.
Nem érdemes olyan tartalmat beletenni, amit nem akarsz közölni.
Érdekes lenne tudni, tényleg, mit akartál ezekkel a fejecskékkel közölni!
És mi az új verzió?
A levél nagy része helyesírási hibás fecsegés. Miért nem valami tömör. Pl: Szia! Zenerajongó ... (foglalkozás) pasi keresi ... (pozitív jelző) barátnőjét. Te milyen zenéket szeretsz? :)
Az hogy van kocsid dicsekvés és irreleváns, hisz nem sofőrállásra jelentkezel. Ezt képen szokás megmutatni, ahogy az izmaidra sem írod oda a bemutatkozásnál hogy hányas a karod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!