Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jó "csajozó" dumákat, megnyitásokat tudtok?
A következő megnyitás terepen tesztelve, tuti kontakt lesz a csajjal.
ÖÖÖÖ...Szia!...ööö Kérsz sört? Nem? ... Jók az emlőid...Hehe (Eddig 1 perc, most jön a bűvésztrükk: leöntöd sörrel.) - Figyi, fogadunk, hogy eltüntetem anélkül, hogy hozzád érnék? Igen, ok...(itt letéped a ruháját)- Höhö, vesztettem... (eddig kb 2 perc)
26/Hím
Nem az számít, hogy mi a szöveg, hanem hogy ki az aki mondja.
Jópasi szájából minden duma célba ér, szarpasi meg erőlködhet naphosszat...
Kreatívan akarsz nyitni, de nem vagy képes kitalálni semmi? :)
A válaszom az, hogy semmilyet. Éppen az a lényeg, hogy abban a pillanatban találod ki. Adj annyi időt a lánynak, hogy mire odamész hozzá, már meg tudott nézni magának és már el is tudta dönteni, hogy mi legyen a sorsod.
Mondtam már, hogy nem dumára vagyok kíváncsi.
Hanem valami olyasmi nyitásra amit nagyon ritkán hall az emberektől.
Én régen kártyatrükkel probálkoztam, kitaláltam melyik kártyára gondolnak abból állt hogy köszöntem, bemutatkoztam határozottan, magabiztosan, előadtam a trükköt amivel a kíváncsiságát felkeltettem, felizgattam az érdeklődését. Miután előadtam a trükköt kicsit beszélgetni kezdtem velük/vele, hogy mit szeretnek az életben stb.. elkértem a számukat és kész.
Valami hasonló nyitásra gondoltam.
Jó lenne ha értelmesebbek szólnának hozzá mert egy pasi megnyitásának a sikere NEM A KÜLSŐBEN rejlik.
Hanem kiállás, megjelenés, kisugárzás, hanghordozás, magabiztosság, személyiség és miegymás.
Vélemény, segítségkérő megnyitásra gondolok ahol nyilvánvalóan csak a figyelmüket akarom felkelteni rejtett útón közlöm velük, hogy az interakcióban én irányitok tehát domináns vagyok, intelligens, érdekes, titokzatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!