Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a megnyitás jó? 😋

Figyelt kérdés

Írtam láynak társkeresőn. Ezt a megnyitást választottam: Célköznségem huszonéves dekoratív hölgyek.

Szia! Nagyon szimaptikus vagy! 😃 Lenne kedved ismerkedni? Mesélj egy kicsit magadról hobbik, kedvenc zene, stb. 😎 én nagoyn szeretem a muzikel-t és a kifinomult zenéket. 😋Kulturált független férfi vagyok. Gépjárművel és érvényes vezetői engedéllyel rendelkezek. Szeretnék egy független társra vágyó partnert találni szabadidőm eltöltésére.😯 Köszönöm szépen nagyon, hogy elolvastad a levelemet. Sok sikeres társkersést kívánok és szép napot!

Ezt küldtem el most 30 nőnek, nem nagyon szabom személyre.

Tippek, jótanácsok?

2023. dec. 3. 17:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
A te érdekedben mondom, hogy ezt a szöveget felejtsd el.
2023. dec. 3. 18:15
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
A 😋 emoji használata nálam instant tiltás. A szöveg sem a legjobb, lehetne rajta csiszolni.
2023. dec. 3. 19:08
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát jó szar. Ezért nincs csajod. Kinek irtad ezt, valami kormánygyűlés lesz vagy mi? Milyen nyelvezet ez egy fiatal, modern nő felé? Gépjármű, érvényes vezetői engedély.. Bakker. Egyrészt nem is kell odairni, elég ha annyit írsz, hogy mondjuk be vagy biztosítva anyagilag vagy valami hasonlót amiből tudni, hogy nem vagy csöves másrészt ha már akarod akkor van autóm, van kocsim..

Szabadidőm eltöltésére? Most akkor kapcsolatot keresel vagy csak olyan nőt akire ha épp van időd akkor átjön, elmész érte, eltöltötök pár órát, vagyis dugtok és aztán mindenki haza? A köszönöm szépen, hogy olvastad azzal kB a seggébe bujsz, nem kell ennyire odalenni valakiért aki csak elolvasott pár sort. Majd ha több lesz kifejezheted a háládat.

A sikeres társkeresés meg olyan ahol megtaláltad a párod. Sok sikeres társkeresést kívánni az mit jelent? Hány társat találjon egy nő?

Na szóval.. Ráadásul dekoratív legyen.

2023. dec. 3. 19:56
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Néhány vessző a megfelelő helyre téve sokat dobna az összképen. És kevesebb szmájli. Új mondatot nagybetűvel kezdünk. És musical. Gépjármű és vezetői engedély, komolyan? Helyette inkább írj pár dolgot magadról, neked mi a hobbid, mit szeretsz szabadidődben csinálni, milyen társra vágysz stb. (már ami nem derül ki az adatlapodról). Szabadidőd eltöltésére keresel partnert? Az nálam nem a társkeresés kategória, de te tudod.
2023. dec. 3. 20:41
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó! Az elutasításhoz + hogy mosolyt csalsz valakinek az arcára :D

Ja és a muzikel még mindig musical, ez nem magyarosodott úgy mint pl a kóla és a szex (bár utóbbit itt is sokan sexnek írják 😅)

2023. dec. 3. 20:45
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Tesó attól hogy külföldi pickup artist videosok az első üzenetre társkeresőn azt mondják hogy "opening", azt magyarul még nem hívjuk "megnyitásnak":D
2023. dec. 3. 20:51
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Mért vannak szájnyalogatós fejecskék benne?

Milyen megfontolásból?

2023. dec. 3. 20:59
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom…
2023. dec. 3. 21:23
 19/26 anonim ***** válasza:

Haver, egy harminc éves nőnek küldted, hogy huszonéves nőt keresek. Te hülye vagy.

Egy Szia! Szimpatikus a profilod, nagyon tetszik rajta X dolog. És akkor kerddzel azzal kapcsolatban. Ennyi

2023. dec. 3. 23:58
 20/26 anonim ***** válasza:
19: Nem 30 évesnek, hanem 30 nőnek.
2023. dec. 4. 00:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!