Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a megnyitás jó? 😋
Írtam láynak társkeresőn. Ezt a megnyitást választottam: Célköznségem huszonéves dekoratív hölgyek.
Szia! Nagyon szimaptikus vagy! 😃 Lenne kedved ismerkedni? Mesélj egy kicsit magadról hobbik, kedvenc zene, stb. 😎 én nagoyn szeretem a muzikel-t és a kifinomult zenéket. 😋Kulturált független férfi vagyok. Gépjárművel és érvényes vezetői engedéllyel rendelkezek. Szeretnék egy független társra vágyó partnert találni szabadidőm eltöltésére.😯 Köszönöm szépen nagyon, hogy elolvastad a levelemet. Sok sikeres társkersést kívánok és szép napot!
Ezt küldtem el most 30 nőnek, nem nagyon szabom személyre.
Tippek, jótanácsok?
"Mesélj egy kicsit magadról hobbik, kedvenc zene, stb. 😎 én nagoyn szeretem a muzikel-t és a kifinomult zenéket."
Ezeket nem lehet ott az adatlapon látni?
Szerintem lehet és akkor már rögtön ezekről tudsz kérdezni, nem általánosságokról.
"Ezt küldtem el most 30 nőnek, nem nagyon szabom személyre."
Inkább az adatlapodra írd ki, a levél az már személyes kell legyen.
Gépjárművel és érvényes vezetői engedéllyel rendelkezek.
Ezt minek? Miért?
"nagoyn"
"muzikel"
Rengeteg szmájli...
Ez így kompletten nagyon gáz.
"Szabadidőm eltöltésére"=dugni.
Mint egy 60 éves papi társkereső hirdetése a Kiskegyedben.
"Szeretnék egy független társra vágyó partnert találni szabadidőm eltöltésére."
Ez tényleg annyira öreges, hogy a 60 éves apám sem írna ilyeneket. Nagyfaterom talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!