Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, külsőre egy ilyen lány elengedő lenne nektek? (kép)
2023. dec. 3. 11:21
11/29 anonim válasza:
A külseje elfogadható, de, hogy mit lehetne vele kezdeni, az a belsőjén múlik. Az is lehet, hogy semmit.
12/29 anonim válasza:
"Ráadásul a fodrásznál éjjel-nappal fűzik a vendégek." :D Ez az egyik legrosszabb kifogás amit férfiként életemben olvastam. És? Szerinted a kocsmában a pultos csajnak vagy a boltban a kasszásnak nem magyaráz napi 30 gyökér? Dehogynem! Lepereg már róluk, a munka része.
13/29 anonim válasza:
Szep szemei vannak szexkapcsolatra okes. De nem lenne koztunk nagy szerelem vszinu. Kinezetre annyira nem idealom
14/29 anonim válasza:
Nem rossz ez. Viszont ő neki se jó pocakos ürge az tuti.
15/29 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!
A sok PMre itt válaszolnék inkább mert gyorsabb:
-Nem én vagyok a képen
-A hölgy német Youtube-os "ASMR mit Kim" a csatorna neve, akik azt írták hogy meg akarják beszélgetni azoknak Berlinbe kell menniük.
2023. dec. 3. 13:33
17/29 anonim válasza:
Ha fodrasz akkor talan kedves, a fodraszok kedvesek altalaban.
18/29 anonim válasza:
Az itteni pityipalko csavok olyan privatokat írnak amúgy. Múltkor reagáltam reggel egy kérdésre utána dolgoztam és edzésen voltam, mire hazaértem a kérdező pletykamatyi már irt öt privatot hogy reagáljak a válaszára.
19/29 anonim válasza:
Nem az esetem.Kicsit olyan dilis a tekintete.
20/29 anonim válasza:
Rib*nc külseje van, sajnos nem jön be. Nem az a kedves, megértő, együttérző, aranyos belesű vibe-ja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!