Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ha az aktuális barátnőm megtudja hogy mennyit keresek, egyből megőrül és pénzt akar költeni?

Figyelt kérdés

Szerencsére tanultam és egy elég jó helyen helyezkedtem el. Pár év alatt egész jó szintre felhúztam a fizetésemet, így nagyobb gondom jelenleg nincs az életben. Az elmúlt 2 évben két barátnőm volt, mindkettő amint megtudta hogy mennyit keresek (pár hónapos kapcsolat után), teljesen kikelt magából. Az addig nyugalmas csajok hirtelen nyaralni akartak, egy évben többször is, szinte minden hétvégére valami programot szerveztek és hirtelen úgy kedztek bánni a pénzzel, mintha sok lenne nekik.

Amikor ezt meguntam és mondtam nekik hogy STOP, nem azért szenvedtem ezért a fizetésért hogy elverjem minden sz*rra, akkor még nekik állt feljebb. Ezután a beszélgetés után,szinte mindkettőnek, hamarosan mindkettőnek vége lett, én dobtam őket, mert egyszerűen nem bírtam elviselni ezt a viselkedésmódot. Mintha már nem is miattam lettek volna velem, hanem az anyagi dolgok miatt.

Egyik se keresett valami jól, 300-400e forint között volt a kerestük.

Az döbbentett meg hogy egész addig amíg nem tudták a keresetemet, tök jó volt velük, majd megtudták és teljesen "megbolondultak".

Szerintetek ez miért volt? Illetve gyakori az ilyen fajta nő vagy csak én voltam peches? Kicsit elment az ismerkedéstől a kedvem emiatt...

2023. dec. 2. 14:45
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
32%

Párom ugyanezt adta elő mikor megismertem... Gondoltam, hogy a goldiggereket akarja kiszurni, mert elképesztően intelligens volt! Jól irt, helyesen! De tudod, normális nő nem áll ám le egy sima ajtó melletti biztonsági őrrel! Eleve én is 2,5 x annyit keresek, mit kezdjek egy biztonsági őrrel? Ugy mégis? Rá nem igazán lehet családi életrt alapozni! Eltartani nem fogok senkit! Nekem igenis szimpatikusabb egy tanult, biztos egzisztenciával rendelkező IT.s,.mint egy "classic" biztonsági őr!

2023. dec. 3. 07:41
 62/67 anonim ***** válasza:
72%

60

Így-igy!

Szóló koromban, ahogy megtudták, hogy saját lakásom van, az összes be akart volna cuccolni hozzám a mamahotelből, meg fizessek en mindent, hiszen annyit keresek úgyis... 😏

2023. dec. 3. 07:45
 63/67 anonim ***** válasza:
72%

Basszus! A harmadik oldalig bírtam olvasni a válaszokat és végül a kérdező hozzáállása borított ki. "És bocs, gondolom egy nő vagy, akinek nem tetszik hogy alanyi jogon nem jár neki az hogy mindene fizetve van egy kapcsolatban." A hócipőm kivan már ezzel a hülyeséggel!

Rosszul választottál kedves kérdező. Ez van. Javaslom az önismereti terápiát, segíthet rálátni, miért választasz rosszul. De ettől még nem lesz minden nő "érdemtelenül pénzéhes".

Én például a másik oldalon vagyok. Jó eséllyel többet keresek, mint te, nőként, a szaktudásommal és a szorgalmammal. Ezek után egyértelműen felkészültem rá, amikor újra kikerültem a "húspiacra", hogy bizony oda kell rá figyelnem, hogy olyan emberekbe invesztáljak csak, akiknek a helyén van az értékrendjük. Ezért én már a legelején közölni szoktam, hogy bizony elég nagy az esélye, hogy jobban keresek, mint a delikvens. Nyilván van, akit ez zavar, van akinek felcsillan a szeme a lehetőségre, és van, aki annyival letudja, hogy az tök jó, mert értékeli, ha a másik önálló. Tudom ajánlani a terápián felül esetleg ezt a transzparens megközelítést.

2023. dec. 3. 09:35
 64/67 A kérdező kommentje:

Nem gondolom hogy olyan "jó eséllyel" többet keresnél, ha csak nem vagy valamiféle igazgató. :'D

Egy szóval se mondtam hogy minden nő ilyen, olvasd végig a kérdést és értelmezz. Mondjuk ha neked ennyire nagy a szaktudásod és tanult vagy, cserébe nem tudsz értelmezni szöveget, az megkérdőjelez pár dolgot a fejemben.

Egyébként a kommenteddel nagyrészben egyetértek. :D

2023. dec. 3. 12:00
 65/67 anonim ***** válasza:
77%

Tehát a hozzászólásom nagyobbik részével egyetértesz, és mégis személyeskedsz? Értem. Lehet, hogy ezt is érdemes lenne terápiába vinned, de Isten ments, hogy megmondjam az üzemvezető úrnak, hogy mihez kezdjen az életével, még ha tanácsot is kér a közösségtől, aminek a tagja vagyok.

Nem szívesen keserítelek el, de bizony egyre több -hozzám hasonló- nő dolgozik "igazgatóként", akár nagy multi cégeknél, vagy vezet milliárdos haszonnal működő vállalkozásokat. Már rég nem a CBA-s boltvezető a legmagasabb poszt, amit elérhetünk.

2023. dec. 3. 12:14
 66/67 A kérdező kommentje:

Értem és nálunk is vannak női kvázi osztályvezetők, amivel nincs is baj. Aki tanult és érdemes rá, az megérdelmi a jó pozíciót, nemtől függetlenül. Viszont ha arányaiba nézed, akkor ez a ritkábbik eset, mert bármelyik céget megnézel ami nem virágokkal meg ilyenekkel foglalkozik, ott a vezetők nagy része férfi.

Sajnos vagy nem sajnos, ennek a dolognak egyéb okai is vannak, alkatilag a férfiak alkalmasabbak racionális, nem érzelmeleken alapuló döntések meghozására és sokkal jobbak a kommunikációs készségeik, amik ezen munkakörök betöltéséhez szükségesek. Ez tény, lehet vitatkozni, de felesleges, meg kell nézni bármely komolyabb cég organigramját, elég egyértelmű lesz a dolog.

Ha te valóban ilyen pozícióban vagy akkor gratulálok, biztos megérdemelted és alkalmas vagy rá.

2023. dec. 3. 12:21
 67/67 anonim ***** válasza:
68%

Ez a hozzáállás már jobb, köszönöm!

Ne érts félre, kérlek, véletlenül sem méregetni akartam, hogy kinek nagyobb (a fizetése, pozíciója), csak jelezni, hogy bizony megeshet ez fordítva is.

A "tényeiddel" vitatkoznék, de ezt most inkább engedjük el ezen a szép napsütéses vasárnapon és maradjunk a témánál. A tapasztalataim alapján nem az a jó irány, hogy eltitkolod, hanem épp ellenkezőleg. Érdemes a legelején kitenni az asztalra és akkor nem pazarolsz feleslegesen időt olyan emberekre, akik csak egy malacperselyt látnak benned.

Sok sikert a jövőben a kereséshez! :)

2023. dec. 3. 12:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!