Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a családomnak akar megfelelni az aktuális barátom miért nem nekem?
Allandoan ez van, hogy alapbol engem talán még le.is kezelnének és ellátnának üres bókokkal is azaz ugy semmit nem áldoznának értem.
De amikor olyan szituk alakulnak hogy az én családom csekkolja őket, meg kivancsiak ki ő, mit nyujt nekem, mit akar tőlem, akkor meg neki éllnak nekem segiteni vásárolgatni gentleman-kedni, tenni értem, tenni azert hogy haladjunk fejlődjünk, azt vetítik a családom elé hogy márpedig ők igazi ferfiak.
(A szüleim mondjuk kicsit azigorubb merevebb típusú gazdagabb karrieristák cegeket vezetnek stb en lettem csak a család szerencsétlen fekete báránya akinek nehezebb a sorsa és bénázik az életben)
Mindig azt tapasztalom hogy nekem alapvetoen nem segitenek, nem érdekli őket ha vmi elromlik nálam, 2 azalmaszálat nem tennének értem keresztbe natur empátiábol csak , vagy szeretetből csak, viszont a szüleim ill családom(a gazdag tesoim) felé meg folyamat megy a vetítés es egy egy csaladi esemény elott akár fel is ujítják az albim hogy aztán mesélhessek róluk milyen "fess jellemek".
Nem lehet ezt veluk megbeszélni mert egy az egyben letagadnák hogy a szuleimnek vetítenének es azt akarják beadni nekem hogy nekem akarnak bizonyitani hogy számítok, szeret stb. Azaz talán még sík hülyének is néznek egyúttal.
Mi ez a megfelelési kényszer egy férfiban a nő hátterének?
És vehetem ezt annak hogy a hátterem nelkul akkor egy pasinak se érek sz.rt se?
A lényeg:
A kapcsolatba semmit nem nyújtanának, HA nem csekkolnák a szüleim.
A szuleim előtt nem akarnak beégni pl.olyanokkal hogy csak feljár hozzám szexre. A szuleim elott azt akarják mutatni hogy segitenek nekem, támaszok, gentlemanaek nem csak kihasználnak hanem igazi korrekt férfiak.
Es azt hogy ők aztán igazi gentlemanek korrekt férfiak nem nekem akarják bizonyítani hanem a szüleimnek! Natur egy szál magamban a szuleim nélkul egy szalmaszálat nem tennének keresztbe.
Na ezt az egészet nem értem
"(A szüleim mondjuk kicsit azigorubb merevebb típusú gazdagabb karrieristák cegeket vezetnek stb ..."
Mert nem rád, hanem apuék pénzére mennek.
"7/8 A kérdező kommentje:
Teljesen külön kasszán vagyunk a szuleimmel. Ezt tudják.
ma 12:28
Privát üzenet
8/8 A kérdező kommentje:
A szüleimnek van tekintélye a férfiak elott, nekem meg semmi"
1.: Oké, hogy külön kassza, de aki elvesz, az majd kap aputól menő állást, és kaptok menő lakást is, nem? Meg majd te örökölsz.
2.: Nem a szüleidnek, a pénzüknek van tekintélye. Lexarnák apádat, na nem lenne pénzes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!