Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerek kerdes, ha valamelyik fel nem akar, akkor el kell engedni a kapcsolatot?
30 evesek vagyunk, fel eve jarunk.
En nem akarok gyereket, kijelentettem az elejen, o azt mondta,hogy az se baj,ha nem lesz, es az sem baj,ha igen.
Nem reg felhoztam a temat egy itteni kerdes utan ujra eszembe jutott,mert en tisztan akarok latni. Azt mondta, hogy lehet,hogy a jovoben majd szeretne.
Nekem mar ez a lehet is sok, nem akarom elvenni tole a lehetoseget,hogy egy olyan novel legyen egyutt, aki tudja,hogy soha nem akar szulni.
De hat nem tudja, a jovo zeneje, nem biztos benne.
Aztan majd par ev mulva rajon a babazhatnek, es akkor kell tole elbucsuznom. Szerintem sokkal rosszabb lenne akkor,mint most az elejen a kapcsolatnak.
Mit gondoltok? Volt mas is igy?
Olyan kommenteket nem kerek, hogy majd meggondolom,koszi,de ez vegleges elhatarozas.
Tudja,hogy nem fogom,tisztaban van vele.
De ezutan a beszelgetes utan csak erre tudok gondolni..kb 1,5 hete a fejemben van a dolog. Egyre jobban hajlok az elengedes fele, hiaba szeretem, evek mulva akkor is nagyobb lenne a seb a szakitas miatt,mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!