Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ha az aktuális barátnőm megtudja hogy mennyit keresek, egyből megőrül és pénzt akar költeni?

Figyelt kérdés

Szerencsére tanultam és egy elég jó helyen helyezkedtem el. Pár év alatt egész jó szintre felhúztam a fizetésemet, így nagyobb gondom jelenleg nincs az életben. Az elmúlt 2 évben két barátnőm volt, mindkettő amint megtudta hogy mennyit keresek (pár hónapos kapcsolat után), teljesen kikelt magából. Az addig nyugalmas csajok hirtelen nyaralni akartak, egy évben többször is, szinte minden hétvégére valami programot szerveztek és hirtelen úgy kedztek bánni a pénzzel, mintha sok lenne nekik.

Amikor ezt meguntam és mondtam nekik hogy STOP, nem azért szenvedtem ezért a fizetésért hogy elverjem minden sz*rra, akkor még nekik állt feljebb. Ezután a beszélgetés után,szinte mindkettőnek, hamarosan mindkettőnek vége lett, én dobtam őket, mert egyszerűen nem bírtam elviselni ezt a viselkedésmódot. Mintha már nem is miattam lettek volna velem, hanem az anyagi dolgok miatt.

Egyik se keresett valami jól, 300-400e forint között volt a kerestük.

Az döbbentett meg hogy egész addig amíg nem tudták a keresetemet, tök jó volt velük, majd megtudták és teljesen "megbolondultak".

Szerintetek ez miért volt? Illetve gyakori az ilyen fajta nő vagy csak én voltam peches? Kicsit elment az ismerkedéstől a kedvem emiatt...

2023. dec. 2. 14:45
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
64%

Én úgy gondolom, hogy csak azt lehet pénzzel leszipolyozni, aki ezzel akar valamit kompenzálni, hogy ő majd megvesz ezt azt amazt, és akkor hátha jobban fogják szeretni. Aki ilyen,azt persze hogy lehúzzák.

A fizetés egy dolog, a vagyon meg egy másik.

Csak a prolik dobják el az agyukat a magas fizetés láttán, hisz önmagában nem lehet abból olyan vígan élni, ha nincs egy stabil háttere az embernek.

Inkább legyen kisebb fizetés, kisebb arc, kisebb veretés, több befektetés, nagyobb vagyon, aztán azt mondhatod is bárkinek, ha le van kötve, be van fektetve, ahhoz nem lehet csak úgy hozzányúlni és elverni.

2023. dec. 2. 15:39
 22/67 A kérdező kommentje:

Számomra irreálisan magasra.

Azért na, egyszer még arról beszélünk hogy ha úgy alakul akkor egy hét horvátországi nyaralás képbe jöhet, mert miért ne? Rá pár hónapra meg már 3 nyaralást és egy síelést tervez, közben meg legtöbbször hó végén nem is maradt a fizetéséből. Nyilván iPhone volt részletre meg havi 2-3 bonprix rendelés. :D

2023. dec. 2. 15:40
 23/67 anonim ***** válasza:
63%
Mert úgy gondolták, hogy nem azért nem költesz rájuk, mert sajnálod, hanem mert nincs. Így amikor kiderült, hogy van pénzed, azt hitték, hogy akkor jöhetnek a közös, mókás programok, végre nem csak max. moziba lehet elmenni a hétvégén, de butuskák voltak, mert leeshetett volna nekik, hogy sóher vagy és úgysem fizetnél semmit.
2023. dec. 2. 15:41
 24/67 anonim ***** válasza:
87%
7 a pasik akk miért kérdezik? 🤔😅😅
2023. dec. 2. 15:41
 25/67 A kérdező kommentje:
24 - Nem is fogok semmi komolyabb dolgot fizetni senkinek se pár hónap után. Nem azért dolgoztam hogy valakinek a kis dédelgetett vágyait teljesítsem, aki amúgy nem volt képes normális, piacképes dolgot tanulni, ezért alacsony a jövedelme. Ez nem sóherság, csak szimplán nem tollas a hátam és nem repülök. :)
2023. dec. 2. 15:43
 26/67 anonim ***** válasza:
72%
Ugyan az vagy, mint a múltkori kérdés feltevője.
2023. dec. 2. 15:44
 27/67 anonim ***** válasza:
29%
Most olvasom a 23-as hozzászólásodat, kérdező. Módosítanám az enyémet 24-eset. Azért az elég meredek, hogy ilyen formán "elköltötték" helyetted a pénzt, sok olyan nő van, aki szimplán ezt várja egy férfitól, erre sok beszélgetéssel lehet rájönni. Azt hittem, hogy sóherkedtél és azért próbáltak meg ösztönözni kicsit. A kisvonalú férfiaknál nem sok rosszabb van.
2023. dec. 2. 15:46
 28/67 A kérdező kommentje:

Élj ebben a hitben, bármilyen kérdés is legyen az.

Azt hogy "ugyanaz" egybe írjuk amúgy.

És bocs, gondolom egy nő vagy, akinek nem tetszik hogy alanyi jogon nem jár neki az hogy mindene fizetve van egy kapcsolatban. Sorry, egyenlőség van. :)

2023. dec. 2. 15:46
 29/67 A kérdező kommentje:
28 - Nem, fejben költötték és mondogatták hogy mi kéne? Spoiler: egyik sem volt olcsó vágy, nem egy IKEA-s dohányzóasztalt akartak a lakásukba.
2023. dec. 2. 15:47
 30/67 anonim ***** válasza:
57%
Az ilyen pasiknak csak Marok Marcsi valo :)) az nem ker semmit, kolteni sem kell ra, plelgesd a kis penzecsked ami nem lehet valami nagy kereset, ha ennyire siratod minden fillered. Kommunikaciobol pedig nulla vagy, mert a csaj a 400-as fizetesebol miert ne tudna kifizetni a reszet a nyaralasbol? Te bajod az volt, hogy a magad reszet fizetned kell es a oenzecsked nehogy maaa erre menjen. Ilyen faxit minden nonek kerulnie erdemes, mint a leprast.
2023. dec. 2. 15:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!