Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ha az aktuális barátnőm megtudja hogy mennyit keresek, egyből megőrül és pénzt akar költeni?

Figyelt kérdés

Szerencsére tanultam és egy elég jó helyen helyezkedtem el. Pár év alatt egész jó szintre felhúztam a fizetésemet, így nagyobb gondom jelenleg nincs az életben. Az elmúlt 2 évben két barátnőm volt, mindkettő amint megtudta hogy mennyit keresek (pár hónapos kapcsolat után), teljesen kikelt magából. Az addig nyugalmas csajok hirtelen nyaralni akartak, egy évben többször is, szinte minden hétvégére valami programot szerveztek és hirtelen úgy kedztek bánni a pénzzel, mintha sok lenne nekik.

Amikor ezt meguntam és mondtam nekik hogy STOP, nem azért szenvedtem ezért a fizetésért hogy elverjem minden sz*rra, akkor még nekik állt feljebb. Ezután a beszélgetés után,szinte mindkettőnek, hamarosan mindkettőnek vége lett, én dobtam őket, mert egyszerűen nem bírtam elviselni ezt a viselkedésmódot. Mintha már nem is miattam lettek volna velem, hanem az anyagi dolgok miatt.

Egyik se keresett valami jól, 300-400e forint között volt a kerestük.

Az döbbentett meg hogy egész addig amíg nem tudták a keresetemet, tök jó volt velük, majd megtudták és teljesen "megbolondultak".

Szerintetek ez miért volt? Illetve gyakori az ilyen fajta nő vagy csak én voltam peches? Kicsit elment az ismerkedéstől a kedvem emiatt...

2023. dec. 2. 14:45
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 A kérdező kommentje:

Értem a hozzászólásod, mint mondtam, más a prioritás.

Nyilván megvalósítható, bár te nagyon nagy király vagy ha havi 100 ezerből kijössz mindennel, mert nekem egy bevásárlásom 30-40 amiből kettő legalább van egy hónapban. Plusz üzemanyag, rezsi etc. Szóval ja, vagy élsz úgy mint egy remete, hogy utazgatni tudj vagy normálisan és akkor a "kicsit több mint 400 ezer" rögtön nem elég semmire se. :D

2023. dec. 2. 16:19
 42/67 A kérdező kommentje:
41 - Ezzel a kommenteddel maximálisan egyetértek. :D
2023. dec. 2. 16:21
 43/67 anonim ***** válasza:
47%

"Értem a hozzászólásod, mint mondtam, más a prioritás.

Nyilván megvalósítható"

Egy szóval sem mondtam, hogy mi a prioritásom és én mire költök vagy költenék.

Szóval nem értettél egy fél mondott sem.

2023. dec. 2. 16:22
 44/67 anonim ***** válasza:
0%

" Plusz üzemanyag, rezsi etc. Szóval ja, vagy élsz úgy mint egy remete, hogy utazgatni tudj"

Aoha az életben nem utazok. Mert simán odaadnék még dupla ennyi pénzt is azért, hogy NE KELLJEN utaznom, mert gyűlölök...

2023. dec. 2. 16:23
 45/67 A kérdező kommentje:

Mi az a "mondott"? :D

Olvass és értelmezz, bár látom neked nem megy, úgyhogy ne vitatkozzunk. :D

2023. dec. 2. 16:23
 46/67 A kérdező kommentje:
45 - Mi az az "Aoha"?
2023. dec. 2. 16:24
 47/67 anonim ***** válasza:
72%

"aki amúgy nem volt képes normális, piacképes dolgot tanulni, ezért alacsony a jövedelme"

Milyen végzettsége volt a két ex barátnődnek, és milyen munkakörben dolgoztak?

2023. dec. 2. 16:37
 48/67 A kérdező kommentje:
48 - Az egyik bv-s volt, de civil dolgozó (bölcsész diplomával). A másik pedig bolti eladó, már ha épp volt munkája, ő kicsit bonyolultabb volt a munka terén.
2023. dec. 2. 16:39
 49/67 anonim ***** válasza:
57%

49

Futó kalandnak szántad őket ismerkedéskor, vagy hosszabb távú, komoly kapcsolatban gondolkoztál?

2023. dec. 2. 16:43
 50/67 A kérdező kommentje:
50 - Hosszabb távú kapcsolatban gondolkodtam, eleinte tök normálisak voltak.
2023. dec. 2. 16:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!