Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hátrány hogy 38 évesen még sosem volt barátnőm és még teljesen szűz vagyok? Lehet ilyen átlagos nem kövér barátnőm?
Ha menet közben nem derül ki semmi gáz rólad, amivel megfúrod a kapcsolatot, akkor lehet.
Egy ismerősöm ismerkedett egy 32 éves szűz fiúval majdnem egy évig, és nem tudtak előrejutni, mert valami érzelmi és mentális problémája volt a fiúnak a szexualitással, és végül szakítottak.
Meg nekem informatívabb volna, hogy voltál-e valaha legalább 1 éves szerelmi kapcsolatban, és az hány évesen volt.
Mert mondjuk, ha valakinek volt 2 db 3 éves szerelmi kapcsolata és abból jött ki szüzen, az nekem biztosan nem felelne meg.
"Tehát a csinos, nem kövér nőket elfelejtheted"
Meg a 30 alatti, gyermektelen noket is, ugyhogy cumi.
Ugyhogy a Randivonal helyett inkabb gyere incels.is-re, aztan rajossz, hogy sokan jartunk igy, es nagyon nem vagy egyedul ezzel.
"Én vagyok a hetes, miért lettem lepontozva?"
Mert barom vagy, a szep nok talalnak maguknak fiatalabb, jobb kepu, gazdagabb csavot is, mint a kerdezo.
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!