Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire hátrány hogy 38...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hátrány hogy 38 évesen még sosem volt barátnőm és még teljesen szűz vagyok? Lehet ilyen átlagos nem kövér barátnőm?

Figyelt kérdés
Főként Tinderen, Badoon és randivonalon ismerkedem
2023. dec. 2. 12:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%

Semelyik sincs a homlokodra írva, önmagában egyik se hátrány, ha ettől függetlenül tudsz normálisan viselkedni.

Ha viszont ezek miatt görcsölsz,hebegsz-habogsz, nem mersz egy nőt megszólítani, vagy sugárzik rólad, hogy vagy tojva tőlük stb., na az nagy hátrány.

2023. dec. 2. 12:23
 2/14 anonim ***** válasza:
39%
De minek erolteted? Ha 20 ev alatt sem tudtal kapcsolatba kerulni, akkor mibol gondolod, hogy a kovetkezo 20 evben, sokszaz ora befektetessel barmiben is elorebb jutsz? Ha lett volna onkritikad korabban, akkor tudtal volna fejlodni. Fejlodes nelkul meg megis mire szamitasz?
2023. dec. 2. 12:31
 3/14 A kérdező kommentje:
2. Igazság szerint nem is akartam csak most rájöttem hogy mi lesz ha nem lesznek a szüleim
2023. dec. 2. 12:34
 4/14 anonim ***** válasza:
15%

Óriási hátrány. Gyakorlatilag szinte mindenkinél kizáróok. Akinél nem, annál azért, mert jobb nem jut neki. Tehát a csinos, nem kövér nőket elfelejtheted.

Amit érdemes átgondolni: tényleg egyik sincs rádírva. Mégse tudsz ismerkedni senkivel. Mi az oka?

2023. dec. 2. 12:44
 5/14 anonim ***** válasza:
12%
Sűrgősen hívj fel egy prostit.
2023. dec. 2. 12:48
 6/14 A kérdező kommentje:
4. Csinos nőket miért felejthetem el, amikor rengeteg csinos nőt ismerek, akik mondják hogy nincs normális férfi...
2023. dec. 2. 12:48
 7/14 anonim ***** válasza:
25%
Miért ne lehetne valami olyan a személyiségében a kérdezőnek, ami egy szép nőt megfog?
2023. dec. 2. 12:54
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Trollkodik a nyiminyomi :)) te ugy vagy no mint en aggastyan... De ne aggodj, ha atmutteted magad akkor se fogsz kelleni kutyanak se.
2023. dec. 2. 12:56
 9/14 anonim ***** válasza:
59%
Én 39 évesen veszítettem el.
2023. dec. 2. 13:29
 10/14 anonim ***** válasza:
50%
Én vagyok a hetes, miért lettem lepontozva?
2023. dec. 2. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!