Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy falusi házam kis Suzukim meg gyári operátor melóm.Akkor miért kevés ez mai nőknek a társkeresőkön?
Sokan ezt kérik egy pasitól az ismerkedés elején.
Mind meg van akkor miért keveslik ezt a nők?
#20!
Hogy jön ide ehhez a kérdéshez az állatkínzás?
Valójában ti egymással beszélgettek az előtted íróval.
Engem ki lehet kergetni a világból a falura költözés gondolatától.
Nyilván nagy házat lehet venni, mert a telek értéktelen.
Falun nincs munka, ingázni kell a városba, ha normális munkát akarok. A home office nem minden munkakörben elérhető, és egyébként is ritka Magyarországon. Jo levegő és csend sincs, mert kb mindenki flexel és tuti valaki szeméttel fűt a környéken. Ehhez képest egy távfűtéses lakótelepen hegyi levegő van. Ami az iskolát illeti: csak általános iskola van, és ha gyenge, vagy tele van problémás gyerekkel, akkor hajnalban kel kelni és kocsival vinni másik településre. Ehhez képest a városban válogathatok az általános iskolák, középiskolák és az iskola utáni sportok közül.
Úgyhogy a nagy ház előny, de nem kompenzálja a millió hátrányt
#22!
Pesten nőttem fel, ott éltem 28 éves koromig de úgy meg utáltam hogy elmentem falura lakni. Nyugalom megfizethetetlen. Éld az életet városban, semmire nem viszed. Barátságtalan leszel mert a társadalom ezt neveli beléd. Magányosak a nagyvárosi emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!