Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy falusi házam kis Suzukim meg gyári operátor melóm.Akkor miért kevés ez mai nőknek a társkeresőkön?
Sokan ezt kérik egy pasitól az ismerkedés elején.
Mind meg van akkor miért keveslik ezt a nők?
10
Nem hiszem. Csak a kérdező erre utalt amit az interneten olvasott hogy ő teljesíti amit beugróként kérnek a nők. Ezért írtam meg neki hogy nem teljesíti, mert ezek a szövegek másról szólnak mint egy filléres vidéki ház meg 300 ezres 20 éves autó.
#8!
Falusi házam van (50 millió)
2 munkás autóm (5 millió)
Vállalkozó vagyok X millió
Pesten nőttem fel és soha nem költözök vissza, ezerszer jobb élet falun mint városban. Nőm van, teljesen kiegyensúlyozott az életem.
Nem kell lenézni a falusit mert falun lakik. Jobb szebb élete van mint sok városi embernek.
Persze, falusi ház 3-5 millióért. 😂 Ennyiért esetleg 100 éves félig osszedolt valyoghazat kapsz.
Imádom mikor a Pesti okoskodik a vidékről.
Kérdező, valószínűleg nem jó nők között keresgelsz. Mármint gondolom beallitottad az egész ország területét és akiket jobbra huzol javarészt elkényeztetett panellakok akiknek az a legnagyobb gondjuk hogy milyen minta legyen a következő műkörmén és életében nem vágott még füvet stb. (elnézést a normális városi nőktől). Ha a saját környezetedben ismerkednel valószínűleg nagyobb sikerrel járnál.
#13!
Az a baj hogy aki Pesten él de közben meg faluról költözött be, azt gondolja hogy tősgyökeres lett😂😂😂😂. Ez olyan, mint aki kimegy külföldre dolgozni és 2 hónap után elfelejt Magyarul beszélni.
#15!
Nagyon ügyes vagy, csak a baj a mondanivalóddal hogy nem a kérdésre válaszoltál. Ki a buta? Városi suttyó 🤡
18
Ez igaz lehet. Szerintem sokan nem azért nézik le a vidéken élőket. Én biztosra veszem hogy az állatkínzás miatt van az emberekben ellenérzés velük kapcsolatban. Ezen kellene már változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!