Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy falusi házam kis Suzukim meg gyári operátor melóm.Akkor miért kevés ez mai nőknek a társkeresőkön?
Sokan ezt kérik egy pasitól az ismerkedés elején.
Mind meg van akkor miért keveslik ezt a nők?
És... te milyen ember vagy? Mivel foglalkozl? Mit csinlsz szabadidődben? Mekkora a baráti társaságod? Milyen programokat szeretsz cisnálni a barátaiddal? Mik a célkitűzéseid az életre? Hogy viszonyulsz a házassághoz és a gyerekekhez?
Értem, hogy van ingatlanod és autód, de lásd be, egy párkapcsolat két embe rközött van, nem tárgyak közöt. Ha a kocsiddal próbálsz csajozni, ne lepődj meg ha csak olyanok figylemét kelted fel, akik pénzre hajtanak. Ahhoz meg lehet az kevés, vagy nemtom.
Szóval érdemes lenne nem a vagyonoddal nyomulni...
"Sokan ezt kérik egy pasitól az ismerkedés elején."
Én azt kérem, hogy ne legyél szexista, rasszista, homofób, transzfób, intoleráns, agresszív, proli, buta, lenéző, büdös-koszos-zsíros, helyette legyél nyitott, empatikus, segítőkész, gondoskodó, gyerekmentes, tudj főzni, legyen értelmes hobbid, legyél érdeklődő és kíváncsi a világ dolgaira.
Legyél igényes a külsődre. Én ugyanezeket hozom. Sőt többet, mert pesti lakásom van.
Falusi ház meg a Suzuki az ért kb 3-5 milliót összesen. A gyári melóddal keresem 200 ezret.
Valamit félre értettél a női rajtengedély kapcsán. Ami arról szól :
- jó külső
- diploma
- havi 1 millió
- nyelvvizsga
- budapesti lakás (40-100 millió hitel nélkül)
- közepes autó (15-30 millió)
9
Sosem értem ezeket... Szerinted cssak ilyen paraméterekkel rendelkező férfiak ak vam csaja? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!