Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Operátor csak operátorral ismerkedjen vagy hogy van ez kedves nők?
Dehogy is!
Operátor szabadon ismerkedhet! Közmunkással, takarítóval, wc-pucolóval, temető-gondnokkal, parkkondozóval, targoncással, segédmunkással!
Az operátor lenézett, miszerint nem tudom mi az igazi munka , biztos elkényeztetett vagyok, meg csak költeni tudom a pénzt. Mindezzel azután támadott le, hogy kérdezte mivel foglalkozom, és válaszoltam, hogy tanulok egyetemen még, mellette hol dolgozom hol nem, ahogy az órarendem engedi.
Úgyhogy a következő randim sikeres lett egy informatikussal, aki egyetem mellett is halálra dolgozta magát egyébként közműnél, mégsem kaptam soha tőle ilyen megjegyzést, akkor sem, amikor szó szerint semmit nem csináltam abban az időszakban míg ő 12 órákat húzott le. (,Ja és NEM, egy percig sem tartott el soha, szigorúan ragaszkodok a mai napig ahhoz, hogy mindent felezzünk, sőt hónapokig csak az én keresetemből éltünk amíg pályakezdőként nehezen helyezkedett el🤷🏼♀️)
Summa summarum: az operátor csak operatorral ismerkedjen, ha nem tudja lekuzdeni a komplexusait, es kivetiti a masikra, miközben annak egy pejorativ gondolata sem volt rola.
Am a 4-es írta le tökéletesen a dolgot. Férfi vagyok, és én is csak akkor ismerkednék operátor lánnyal, ha látnám, h intelligens, nem frusztrált, el tud tekinteni attól, hogy kinek mi az állása (én el tudok).
Amúgy meg nem. Miért nem? Azért, mert az operátor (de egyébként a takarító) lányok többsége (tisztelet a kivételnek) rettentően frusztrált, azt hiszi más nem dolgozik, ugyanakkor irigy és rosszindulatú is. Erre én nem vagyok kíváncsi.
Meg kell nézni, hogy milyen színű pötty van a homlokán és csak olyan színű pöttyöt hordó nők jöhetnek szóba.
De ezt a szülők jól tudják, akik leszervezik az esküvőt.
Na, lépek is mert ki kell mosni a turbánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!