Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, hogyha nem merem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogyha nem merem elmondani senkinek, hogy szakítottunk?

Figyelt kérdés

Azt éreztem, hogy végre révbe értem, hogy én se vagyok selejt, mert hozzám is vonzódhat valaki, engem is szerethet valaki, aztán pár hónap után jött a koppanás: szakított velem üzenetben. Nagyon rossz érzés volt, főleg hogy a pontos okát nem mondta el, csak sablon szöveget tolt. A szüleimnek már mondtam, hogy hamarosan bemutatom, és erre vége.

Félek, hogy azokat a mondatokat fogom visszakapni, amik frusztrálttá tettek a szingli éveimben, és amiatt nagyon sokszor voltam dühös és bántottam magam, mert nem értek az ilyenekkel egyet, és ők - akiknek soha nem okozott gondot az ismerkedés, a pártalálás és minimum 18 éves koruk óta rendszeres nemi életet élnek - soha nem fogják ezeket megérteni, hogy miért érzek így.

2023. nov. 27. 18:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
25%
Te vagy a csaj vagy a pasi?
2023. nov. 27. 19:00
 2/11 anonim ***** válasza:
24%

Ne mondd el. Majd ki fog derülni és sokkal jobban fogod magad szégyellni ha egyszer ennyire gyáva és hazug ember vagy. 🤷

Nem tudom egyébként miért kell azokat bántani, akik 15-18 éves koruktól "párkapcsolatban"/párkapcsolatban voltak. Ők nem tehetnek róla, hogy csúnya/kövér/taszító/önbizalomhiányos vagy.

Nekik is megvan a maguk keresztje, nincsen mire irigykedni, csalódás éri őket, megcsalás, szívfájdalom stb.stb.

Amúgy azért lett vége, mert éretlen vagy, nem tudod hogyan kell egy párkapcsolatban élni, vagy soha nem gondolta veled komolyan.

Természetesen ha a barátaid mégse a barátaid akkor baráti kapcsolatokat sem tudsz kialakítani, szóval benned van a hiba mindenhogyan.

Mi lenne hogyha dolgoznál önmagadon és nem másra irigykednél? Máshoz viszonyítva éled az életed, versenyzel?

2023. nov. 27. 19:05
 3/11 anonim ***** válasza:
95%

"...soha nem fogják ezeket megérteni, hogy miért érzek így."

Honnan szeded? Őket is érte első szakítás. Felálltak és ismerkedtek tovább. Amúgy el kéne mondani mert előbb utóbb úgyis napfényre jut, hogy szingli vagy. Nem lehet örökké eljátszani, hogy párod van.

2023. nov. 27. 19:15
 4/11 A kérdező kommentje:

Hol olvastad, hogy én bántom azokat, akiknek 15-18 éves korától van nemi élete és párkapcsolatai? Hol írtam ilyet? Idézd már vissza!

Pont hogy ők bántanak engem akaratlanul is, mert tudatlanul megjegyeznek dolgokat, amik nekem nagyon tudnak fájni.

2023. nov. 27. 19:15
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki üzenetben, ráadasul sablon szöveggel szakit, az semmiképp sem téged minősít.

Mindenkit ért már csalódás, nem tudom ezért miért kellene téged megszólni

2023. nov. 27. 19:21
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem mindenki élt már át szakítást a baráti társaságunkban, mert vannak páran, akik az elsőkkel vannak együtt. De nem erre értettem, hogy nem értenek meg, nem fogalmaztam túl konkrétan, de kifejtem:

Nekem az is nagy küzdelem, meg sikerélmény, hogyha elmehettem randizni. Nekik az a sikerelmeny, hogy már X ideje vannak együtt a párjukkal, eljegyzték őket, megházasodtak. Ez az első kapcsolatom, és konkrétan annyit küzdöttem, szenvedtem előtte, mint a kivert kutya. Magány, folytonos visszautasítás, teljes érdektelenség. Aztán végre életemben először rám mosolygott a szerencse: kölcsönös vonzalom, szerelem. Erre pár hónapig tartott csupán, és most megint évekig keresgélhetek, de az is lehet, hogy utoljára élhettem ezt át.

2023. nov. 27. 19:21
 7/11 A kérdező kommentje:
És akkor teszik a könnyelmű megjegyzéseket a magas lóról, mert nekik jön másik, csak nekem nem. Akárhogy fejleszthetem magam.
2023. nov. 27. 19:23
 8/11 anonim ***** válasza:
50%

Nem bántanak téged. Te bántod saját magad! Nem hiszed el amit mondanak, amit tanácsolnak.

Másnak egy szava se lenne hozzád.

De ha netalán ők tojják le a te fejed az elejétől fogva akkor nem kéne barátkozni velük.

Istenem lépj be valami olyan helyre ahol a szerencsétlenek párkeresésben gyülekezete van és nyavogjatok egymásnak ha neked attól jobb lenne.

Elárulom nem lenne hosszú távon hiszen egymást húznátok még inkább a depresszióba!

Pszichológia tanácsadásokra van szükséged, hogy elégedett legyél önmagaddal úgy ahogyan létezel egyedülállóként.

Persze könnyebb vagdosni magad mert nincs akaratod boldoggá válni partner nélkül.

Pedig mennyi minden rosszról lemaradsz.

Fogalmad sincs milyen szenvedni párkapcsolatban/házasságban némely embernek gyerekekkel együtt!

Egyszerűen gyenge vagy, labilis vagy és lusta változtatni.

Holott a párkapcsolat, a szerelem sok munka és nem mindenkinek való.

Neked személy szerint nem pálya és ha nem dolgozol magadon soha nem is lesz.

2023. nov. 27. 19:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Mondd el neki inkább, mert előbb-utóbb úgyis kiderül.
2023. nov. 27. 19:48
 10/11 anonim ***** válasza:

Irigyellek kérdező!

Végre szabad vagy!

2023. nov. 27. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!