Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakított, de nem akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított, de nem akarja elmondani az indokot? Volt már ilyen veletek?

Figyelt kérdés

Tegnap délután a barátnőm áthívott magához, mert szeretne beszélni velem valamiről. Átmentem hozzá, majd azt mondta, hogy szakítani szeretne velem.

Kérdezem, hogy miért, mert a szakítást megelőző este még azt mondogatta, hogy mennyire szeret, mert adtam neki egy apró ajándékot meglepetésként. A válasza az volt, hogy nem akarja most elmondani, menjek haza, és ha hazaértem, akkor leírja, hogy miért szeretne szakítani.

Kb. negyed óra múlva értem haza, pont akkor írt, hogy "Hazaértél már?". Láttam, nem válaszoltam, majd elkezdett hívogatni. Elején kinyomtam, mivel folytatta, utána le is tiltottam, mert nem is érdekel igazán az indok, ha kb. egyik napról a másikra szakítani akar. Plusz még annyi gerinc sincs benne, hogy ha gondja van, akkor a szemembe mondja, és úgy szakítson velem.

Bár lehet, hogy kicsit gyerekes a kérdés tartalma, azért ebben a témában teszem fel.

Az érdekelne, hogy valakivel szakítottak már így? Jól tettem, hogy inkább letiltottam, mert inkább csak tönkretenne, ha tudnám az indokot, vagy próbálna (ha próbálna) a későbbiekben békülni? Vagy mit tettél/tettél volna a helyemben?

2020. ápr. 20. 11:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem másik pasi van a dologban
2020. ápr. 20. 11:12
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Bepasizott.
2020. ápr. 20. 11:14
 3/14 anonim ***** válasza:
96%
Ha jól értem ő el akarta volna mondani, csak te letiltottad. Ezek után mi a kérdés?
2020. ápr. 20. 11:14
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten éretlenek vagytok, megérdemlitek egymást. Nem itt kéne kérdezgetni, az ő indoklását kellett volna meghallgatni, ha érdekel. Ha nem, akkor lépj tovább.
2020. ápr. 20. 11:17
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten gyerekesen viselkedtek! Mi a kérdésed, már te sem tudod?! Ha normálisan akartad volna lezárni érdemes lett volna meghallgatni, ha utólag is magyarázkodik. Így meg főhetsz a levedben azért mert letiltottad..
2020. ápr. 20. 11:27
 6/14 anonim ***** válasza:
80%
El akarta mondani, csak nem hagytad.
2020. ápr. 20. 11:30
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Valóban tisztességesebb lett volna, ha a szemedbe mondja az okát. Ehhez viszont nincs mindenkinek bátorsága, neki sem volt. Gyáva lett volna a válaszodat is meghallgatni, a felmerülő kérdéseidre válaszolni. Ez van. Annyit viszont te is megtehettél volna, hogy a letiltása elōtt megírod neki, hogy ebben a formában téged nem érdekel a miért. Sőt, szemtől-szemben is közölhetted volna vele, amíg nála voltál. Ha így nézzük, egálban vagytok. Én ott a helyszínen közöltem volna vele.
2020. ápr. 20. 11:47
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted. Aki nem bír személyesen annyit kinyögni hogy mi a problémája az ne is kezdjen kapcsolatba. Ne is foglalkozz vele.
2020. ápr. 20. 11:55
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten rém hülyén viselkedtetek. Ha gyáva a szemedbe mondani a miértet, akkor ennyi erővel le is írhatta volna az egészet egy levélben, és akkor nem járat meg téged feleslegesen. Az email-ben/sms-ben, messengeren, stb. történő szakítás nem azért gaz, mert nem látod a száját, ahogy kimondja, hogy szakítani akar, hanem mert nem ad lehetőséget a megbeszélésre. Ő sem adott. Ez semmivel sem jobb, mint ha az egészet írásban intézi mindenféle bohóckodás nélkül. Én értem, hogy te meg meg vagy sértve, de adhattál volna neki esélyt a magyarázatra. Magad miatt, már ha érdekel. Azt írod nem, de akkor nem ide írkálnál. Szerintem is egy másik srác van a dologban amúgy. Én szeretek tisztán látni, tudni a miérteket, szóval hagytam volna, hogy megmagyarázza - akár írásban, ha már a szemedbe nem merte.
2020. ápr. 20. 11:57
 10/14 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem gerinces volt. Főleg most simán a kijárási korlátozásra hivatkozva megtehette volna, hogy egyszerűen dob neked egy szakítós üzenetet.
2020. ápr. 20. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!