Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járt már itt valaki úgy, hogy szerelmes volt, de a kiszemeltjének kapcsolata volt; és bár nem tudta, kellene-e egyáltalán neki, ha nem lenne, mégis várta, remélte a szakításukat?
Figyelt kérdés
2018. aug. 17. 14:56
1/6 anonim válasza:
Nem kívánok másnak rosszat. A női szolidartítás még létező dolog nálam. Bár sokan érdemtelenek rá, de az egy dolog. Ne nekik kell megfelenem, hanem magamnak.
Lett volna rá lehetőségem nem egy, nem kettő.
2/6 A kérdező kommentje:
💘➡️👨🏽🔬
👨🏽🔬➡️👫🏽
👫🏽➡️😰
😰➡️💓
💓➡️💔
💔➡️💞
2018. aug. 17. 15:05
3/6 anonim válasza:
2 Bocsi, de ezt nem értem mit szeretnél ezzel mondani, válaszolni.
4/6 anonim válasza:
Ilyen utoljára 17 éves korom körül volt, utána rájöttem, hogy olyasmire várni, amit én nem befolyásolok, értelmetlen.
5/6 anonim válasza:
Szerelmes nem vagyok,de van olyan személy akit kedvelek és nem bánnám ha szakítanának.Mivel igy nem boldog.
6/6 A kérdező kommentje:
💘➡️👨🏽🔬 szerelem - belé
👨🏽🔬➡️👫🏽 ő - kapcsolatban
👫🏽➡️😰 kapcsolatuk - elszomorít
😰➡️💓 bánat - érte dobog a szívem
💓➡️💔 remény - hogy szakítanak
💔➡️💞 szakítás után - esetleg szerelem :) köztünk :) <3
2018. aug. 17. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!