Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes ezzel foglalkozni?

Figyelt kérdés

Ismerkedem tinderen kulföldön es megismertem így egy helybeli pasit aki a katonaságban alkalmazott, de csak szukseg esetén mozgósítják, így van egy hetköznapi melója is.

Nagyon nyílt volt es mondta hogy 2016 tól nincs kapcsolata, utananéztem a neten (itt van erre lehetöseg) es tenyleg lattam hogy szingli tehat nem hazas es címén egyedul van bejegyezve.

Persze ez nem jelenti azt hogy nincs ezer barátság extrákkal kapcsolata.

Mondta hogy nem akarja eröltetni kapcsolatosdit ezert szingli es mondta hogy szexkapcsolata sincs

Gondoltam lehet félénk pasi es kezdett összeállni a kép, de vegul elég hamar elkuldött farok képeket nekem, amiket nem kértem, es ki is kertem magamnak. Ezek szerint mégsem bátortalan. Igaz írta is bemutatkozásként, hogy neki nincsenek gátlásai ruhaval es anélkul sem.

Itt a tinderen mindenki szexkapcsolatot keres ez érthetö, en azon gondolkodom h van e értelme tartani vele a kapcsolatot, mert így mint ember szimpatikus, vagy ez hamvában holt dolog mert ha kuldözgeti farkát ezzel értésemre adta hogy nem tisztel

2023. nov. 27. 08:25
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem értem hogy ha ennyire bevállalós es jókepu, hogy lehet h nincs nöje
2023. nov. 27. 08:26
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem nezhet teged tul sokra, ha ettol remelte az attorest. Mondjuk aki Tinderen keres parkapcsolatot annak szamitania kene arra, hogy hemzseg a Tinder az ilyen komolytalanoktol. Igazabol azon csodalkozom, hogy te ezen csodalkozol. Olyan, mintha valaki a piros lampas negyedben ismerkedne hazassag celjabol es csodalkozna, hogy elore kell fizetni.
2023. nov. 27. 08:30
 3/14 A kérdező kommentje:
Ja, de kerdes az hogy ha ilyen ”felszabadult” akkor mennyire igaz, hogy nincs szexkapcsolata sem
2023. nov. 27. 08:34
 4/14 anonim ***** válasza:

De te neked mi közöd hozzá, hogy szexel-e vagy se?

Semmi az égvilágon.

2023. nov. 27. 08:49
 5/14 A kérdező kommentje:

Ja, csak azutan van közöm ha már lefekudtem vele? Es akkor meg mindneki megmondja hogy miert ugrottam bele egy ilyen helyzetbe, miert nem voltam figyelmesebb?

Vagy azutan sincs közöm miutan lefekudtem vele csak ha megkéri a kezem

2023. nov. 27. 08:52
 6/14 anonim ***** válasza:
94%
Aki ilyen dickpic fajta idióta azokat tiltani érdemes. Nem vagy 100as kérdező hogy ezek után még gondolkozol vele kapcsolatban.
2023. nov. 27. 08:53
 7/14 anonim ***** válasza:
95%

#5:

F*rkát mutogatta és téged az érdekel, hogy van-e kit nyomogatnia... Normális vagy?

2023. nov. 27. 08:56
 8/14 A kérdező kommentje:

Sajnos itt minden pasi ezt teszi tinderen. Nagyon nincs mas alternativa

Es évek óta rajta vgyok. Senki se indít úgy hogy kave talalka es meglatjuk. En sem kapcsolatban gondolkodom de szeretnem ha keresnék a kedvemet jobban a pasik

2023. nov. 27. 09:00
 9/14 anonim ***** válasza:
91%
Máshol próbálkozz, mondjuk élőben.
2023. nov. 27. 09:01
 10/14 anonim ***** válasza:
91%
9-es a szívemből szóltál. Így csak szinteket süllyedsz ha van még hova egyáltalán.
2023. nov. 27. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!