Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korig "érdemes foglalkozni" egy férfival?
Nem kor kérdése, és a nőtől is függ. A nagyim például 65 évesen özvegyült meg, 72 évesen meg megismerkedett egy bácsival a templomban. Először csak ott találkoztak vasárnaponként, majd hazkísérhette, majd behívta egy kávéra, majd fát pakolt az udvaron, majd összeköltöztek.
Szóval az, hogy ki meddig férfi, és ki meddig nő, az nem kor kérdése, de úgy is mondhatnám, hogy amíg élünk, addig férfiak/nők vagyunk.
Függ attól is milyen a pasi. Lehet valaki 40 évesen is teljsen tip-topp minden tekintetben. Nekem van olyan ismerősőm, aki 70 éves, és úgy néz ki mitha nagyon sportos 55-ös volna.
Nem kor függő. Régen sem volt az, és működött évszázadokon át.
Minden ember más és más...
Körülbelül, ha 27 vagy, akkor 40-ig,ha 26,akkor 38-ig,...
Olvasgass itt is gyakrabban kérdéseket. Mennyi, de mennyi kérdés születik fiatal csajoktól arról, hogy 30-as vagy 40-es férfiba szerelmes és hogyan tovább.
Jó, biztos van olyan nő, akinek mondjuk 5 év a maximum korkülönbség. De van sok másik, amelyiknek meg nem. Azokkal kell foglalkozni nyilván.
Én saját magamból kiindulva azt gondolom, hogy 40 felett is találhatsz megfelelőt, persze ott már nagyon szűkös a választék.
35 évesen úgy érzem, hogy nem rajtam múlt, hogy eddig egy kapcsolatomnak sem lett egy valóban működő, értékes család megalapítása.
Szóval bátran kereshetsz 30-40 felett is, csak figyelj arra, hogy ne anyuci kisfiát, vagy éppen egy házasságból menekülő bizonytalan férfit célozz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!