Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami elmászott bennem. Vagy normálisnak mondható? Egyáltalán érdemes foglalkozni ezzel a témával, erőltetni?
35 éves férfi vagyok. közel 3 éve ért véget az utolsó (10 éves) kapcsolatom. A kapcsolat utolsó fél évében nagyon nehéz volt: mint ember, mint férfi, nagyon sok sértést és megalázást kaptam, egy olyantól akire ezek miatt rá sem ismertem (házasság előtt). Ezt tovább nem részletezném... a szétválás is hasonlóképpen ment - anyagi viták, zsarolás, fenyegetés a másik család részéről. Kb egy évre a szétválás után derült ki, hogy egy közös ismerőssel már évek óta aktívan csalt, amiről az egész családja tudott és támogatta őt ebben - ezt sem részletezném tovább (az őt megelőző ex is félrelépett).
Egy idő elteltével próbáltam kapcsolatot építeni mással - őszintén, de folyamatosan ezt kaptam: kedves vagy, odaadó és jószívű, de többet nem akarok tőled...nagyon sokat, egészen annyit kaptam ebből, hogy elegem lett belőle. Próbáltam társkeresőket is - azt hiszem felállítottam a negatív rekordot - 6 hónap alatt 0 randi, és kb 60 kapcsolatfelvételből 0 visszajelzés.
Na itt jön az, hogy... lassan elkezdtem menekülni az emberi kapcsolatok elöl. Jelenleg, amikor olyan társaságban vagyok, hogy ott van egy nő, akkor elfog az idegesség...és egyfajta düh, undor. Pár percnél tovább nem bírom elviselni. Az utcán egyáltalán nem nézek meg nőket, nem is érdekelnek...és ismerősök szerint annyira elutasítóan és ellenségesen viselkedek a nőkkel, hogy már sok. Ez nem csillapodik az évek múltán, hanem erősödik. Nem tudom elképzelni, hogy valaha is kapcsolatba lépjek (tudom, hogy sosem bíznék meg), mert csak az időmet lopnák el a maradék életemből. Már a barátaimat is kezdem elveszíteni, hisz nekik van kapcsolatuk, én kiegészítő tevékenységként csak sportolok - ez lett az életem (ezt meg nem csinálja velem senki a barátok közül, mert sikerült extrémbe átesni). A fura, hogy így vagyok boldog - és tényleg az vagyok. Nincs helye benne újra egy exnek.
Kérdés: Érdemes a társadalmi elvárások miatt kapcsolatot erőltetni annak ellenére, hogy undorodom a gondolatától is, és annak ellenére, hogy tényleg így találtam meg a boldogságot?
Jó pár éve szingli férfi vagyok.
Élvezem nagyon semmi kötöttség semmi számonkérés
Szexpartnert meg mindig találni
Űgy élj, ahogyan neked jó, és ne úgy ahogyan mások akarják.
Az viszont aggasztó, hogy ilyen szinten gyűlölöd a nőket, azokat is, akik semmit nem ártottak neked. Ez nem normális. Én elgondolkodnék szakember segítségén a helyedben. Így egyedül sem leszel soha teljesen jól, amíg ilyen gondolatok vannak benned.
Én nőként éltem át sorozatos megcsalást, válást, egyedül maradást a gyermekemmel. A válás utáni próbálkozásaim is balul sültek el, így feladtam a kapcsolat keresést 5 éve. A bízási képességem ugyan végleg megrendült a férfiakban, de ettől függetlenül nincsenek ilyen súlyosan frusztrált érzéseim velük szemben. Simán elbeszélgetek bármelyikkel. És nem érzek dühöt, undort csakmert a közelben van egy is belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!