Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha van egy csaj aki tetszik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van egy csaj aki tetszik, de van barátja mit tegyek? Láttam hogy bejövök neki, de sajnos van barátja... Érdemes foglalkozni vele?

Figyelt kérdés
Tudom hogy valaki erre azt mondja patkányság...de Istenem most akkor ennyi erőböl nagyon sokminden az az életben.

2020. júl. 17. 19:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
nem.
2020. júl. 17. 19:52
 2/12 anonim ***** válasza:
80%

1+ Mindig mindennek következménye van az életedben/életedre, és mint mindennek ára van.És az árat megfizeted. Azt megúszni nem fogja senki.

Ne tedd tönkre az életedet. De másét se.

Mindenki aki így kezd kapcsolatba, hogy a máséval kezd-megfizeti az életében az árat.Jobb esetbe, rosszabb esetbe még a gyermeki is fizetnek.

Túl nagy az ár..

2020. júl. 17. 19:55
 3/12 anonim ***** válasza:
*gyermekei
2020. júl. 17. 19:55
 4/12 A kérdező kommentje:

Milyen ár túl nagy. Lehet hogy már régen dobta volna a csávót csak az alkalomra vár.

Tudod ki fizeti meg az árát én, mert nem merek lépni és magyányos maradok évekig....de mindegy

2020. júl. 17. 19:58
 5/12 anonim ***** válasza:
54%
4 A te életed..mint ökör a vágóhídra bandukolsz. Én szóltam, a többi a te dolgod.
2020. júl. 17. 19:59
 6/12 A kérdező kommentje:

Akkor keressek valami szinglit igaz?

Nem hiszem el hogy annyi szingli van max azok olyanok is....

2020. júl. 17. 20:02
 7/12 anonim ***** válasza:
70%

6

"Nem hiszem el hogy annyi szingli van max azok olyanok is...."

Milyenek? Kifejtenéd ezt? Egyébként csatlakozom az előttem szólókhoz, nem mennék bele. Valamiért csak a barátjával van. Tegyük fel valóban bejössz neki de attól még szereti a barátját. Milyen jelekből gondolod, hogy kölcsönös a vonzalom?

2020. júl. 17. 20:10
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

6 Keress. Aki keres az talál kinek-kinek gyümölcse szerint.

Sok a szingli..nem hiszem, hogy nem találnál egy normális kis nőt.

2020. júl. 17. 20:17
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

"Nem hiszem el hogy annyi szingli van max azok olyanok is...."

Te is szingli vagy kishaver, csak mondom. 😉😆

2020. júl. 17. 21:04
 10/12 anonim ***** válasza:
48%
Igen az utolsó de lefogadom, hogy egy szingli nő előbb pasizik be mint a szingli fiú (kérdező).
2020. júl. 17. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!