Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Felszínes vagyok, ha olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felszínes vagyok, ha olyan férfit keresek párnak, aki számomra jóképű?

Figyelt kérdés

2023. nov. 26. 18:31
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
92%

"A férfi a maszkulin kvalitásokat hozza, a család eltartását, védelmezését, stb stb."

Oksa, akkor eltartod a nőt? Magas színvonalon? Ha nem, akkor kuss.

2023. nov. 27. 08:21
 22/31 anonim ***** válasza:
0%

A kérdezőnek ilyen kell

[link]

2023. nov. 27. 09:04
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Ja, te már csak tudod 22..

Nem mindenkinek jelenti ám ugyanazt a jóképű, ha eddig még nem tudtad volna.

2023. nov. 27. 10:10
 24/31 anonim ***** válasza:
59%
Nem vagy felszínes. Egyszerűen csak nő vagy.
2023. nov. 27. 11:34
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Pontosabban egyszerűen csak EMBER. Ugyanis az emberek döntő többsége értelemszerűen olyan társat szeretne, akihez vonzódik, akit ő maga helyesnek/szépnek lát, a párkapcsolatok egyik alapja ugyanis a vonzalom! Azért ez nem atomfizika..
2023. nov. 27. 15:07
 26/31 anonim ***** válasza:
0%

Mi ebben a különös ??

Ma minden nő a nagyon jóképű férfiakat keresi.

Ezért van rengeteg magányos férfi.

Semmi meglepő ebben nincs.

Lassan már aktuális lesz a férfiaknak is rendezni szépség versenyt, nem csak a nőknek.

Fási Ádám elindíthatná az új projektet.

2023. nov. 27. 21:04
 27/31 anonim ***** válasza:

Természetesen nem minden nő kizárólag a nagyon jóképű férfit keresi (max annyira, amennyire minden férfi a csinos, szép nőt), éppen ezért van rengeteg átlagos és ronda férfi boldog párkapcsolatban.

Főleg, hogy a szépség relatív és távolról sem ugyanazt jelenti mindenkinek a nagyon jóképű/csinos/szép.

2023. nov. 27. 22:15
 28/31 A kérdező kommentje:
#27: igazad van. Ahogy írtam is korábban, bennem a nagyon jóképűnek tartott férfiak nem mozgatnak meg semmit.
2023. nov. 27. 22:18
 29/31 anonim ***** válasza:
12%

Jó lenne ha igazatok lenne, én sajnos az utóbbi 3 évben mást tapasztalok.

Az látom, hogy borzasztóan fontos lett a külső és a kinézet.

Én mondjuk már középkorú vagyok, de sajnos ma már 50 fölött is nagyon jól kell kinézni ahhoz, hogy szóba álljanal veled a nők.

Én bizakodom és nem adom föl.

Hátha bejön, hogy nektek, előző hozzászólóknak lesz igazatok. Örülnék neki.

2023. nov. 27. 22:34
 30/31 A kérdező kommentje:
29: azért kíváncsi lennék, hogy az átlag 50-es nőkről neked mi a véleményed. Mivel a saját korosztályodban keresgélsz ugye??
2023. nov. 27. 22:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!