Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem lesz egyik ismerkedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lesz egyik ismerkedésből sem kapcsolat?

Figyelt kérdés

Nyár óta kisebb-nagyobb megszakításokkal ismerkedtem. Volt, hogy koncerten személyesen, most ősszel inkább Tinderen és Bumblén. Voltak randijaim, nem is kevés.

Persze volt olyan, amin annyira en sem éreztem jól magam, de azért akadtak olyanok is, akikkel szerintem megvolt mind fizikailag, mind pedig mentálisan az összhang.

De valahogy az első randinál sosem jutunk tovább, utána már úgy nem írnak. Azaz az egyikkel úgy alakult, hogy egy ideig összejárogattunk szexelni (én többen reménykedtem), de végül lezártam az egészet.

Nem tudom, mi lehet a gond. Sportolok, magamra adok, van rendes munkahelyem és diplomám, van hobbim, a randikon a beszélgetések is tök jók, van hogy egészen mely témákat boncolgatunk, máskor inkább nevetgélésből van több.

Egyszerűen nem értem...

Most eljutottam arra a pontra, hogy ezt az egész társkeresést hagyom a francba, úgysincs értelme erre ennyi időt szánni. Feleslegesen.. nem tudom. Azon is agyalok, hogy mi lehet velem a gond, amiért ennyire nem kellek senkinek?

Nem szoktam egyébként ilyen panaszkodós kérdéseket kiírni, de most picit kétségbeestem, hogy ennyire nem megy a társkeresés.

2023. nov. 26. 10:21
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
50%
Velem ugyanez van és én is sportos vagyok (kondizok, jó az alakom), van jó munkám, diplomám, igényes vagyok, jólelkűnek is mondanak és kedvesnek, mégsem lesz egyik ismerkedésből sem komolyabb, vagy maximum 2-3 hónap, utána megcsalnak. Próbáltam azt is, hogy várok a szexszel, de úgy is dobtak 5-6. randi után. Nem tudom, mit csinálok rosszul, de már nem is érdekel. Egyik barátommal ugyanez van, egy izmos, helyes, gazdag srác, és folyton kioffolják a lányok. Eskü nem értem.
2023. nov. 26. 10:27
 2/29 anonim ***** válasza:
23%

Valiszinu mert nincs köze egymáshoz az életeteknek.

Nem egy hajoban eveztek az életben. Nincsenek közös összetarto pontok pl.kozos haverok akikkel ösdzeültök, egy törzshelyetek ahova jártok,szokások egyutt rokonozások meg ilyenek.

Csak van 2 külön sziget akik erőltetnék együtt.

2023. nov. 26. 10:32
 3/29 anonim ***** válasza:
83%

2-es, tehát már a kapcsolat előtt is együtt kéne rokonozgatni? Az unokatesójával járjon vagy mire gondolsz?

Ezek a közös dolgok normál esetben maguktól jönnek, ahogy a kapcsolat alakul, de ha szegény kérdező a 2. randiig sem jut el, úgy nehéz lesz eddig eljutni.

2023. nov. 26. 10:34
 4/29 anonim ***** válasza:
0%
Nő vagy férfi vagy?
2023. nov. 26. 10:40
 5/29 A kérdező kommentje:
2, exemmel 3 évvel ezelőtt ugyanúgy tinderen ismerkedtem meg és 2 évig együtt voltunk, utólag belegondolva olyan sok közös sem volt bennünk, de mégis szerettük egymást és azért egy boldog 2 évet együtt is voltunk. Az első exemmel, akivel 3 évig voltam együtt, még 19 évesen ismerkedtem össze egy szórakozóhelyen ( 😃 ), vele sem éreztem, hogy feltétlen olyan hűde sok közös pontunk lenne. Mégis valahogy a két exemmel alakult, jöttek a közös pontok... szóval szerintem 1 randiból nem is lehet megismerni a másikat, találkozgatni kell és alakul, én úgy gondolom.
2023. nov. 26. 10:42
 6/29 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, bár szerintem ez lényegtelen, ahogy olvasom a férfiak is hasonló cipőben járnak
2023. nov. 26. 10:42
 7/29 anonim ***** válasza:
11%

És mèg lepontoznak:D

Mikozben maga a szó jelentése is higy kapcsolat azt jelenti vannak kapcsolódasi pontok..abbol lesz kapcsolat.

Ha nincs akkor nincs kapcsolat.

Lepontozos barmok.

2023. nov. 26. 10:55
 8/29 anonim ***** válasza:
29%

"Sportolok, magamra adok, van rendes munkahelyem és diplomám, van hobbim..."

Ez kevés, a kapcsolathoz több kell. Jó kiindulópont a vonzalom, viszont megintcsak kevés. Összhangban kéne lenni, akár "szerelmesnek"/ szerelmesnek lenni egymásba.

Talán probléma, hogy túlzottan hajtod a kapcsolósdit, lehet nem megfelelő emberekkel teszed magad. Szüneteltesd az egészet és inkább magadba invesztálj, próbálj meg elégedett lenni társ nélkül és lehetseges, hogy majd akkor beléd botlik a hozzádvaló egyénke.

2023. nov. 26. 11:21
 9/29 A kérdező kommentje:
A szakítás óta szinte csak magamba invesztálok. Munkahelyet váltottam (előzővel nem voltam elégedett), a sportolást is magasabb szintre emeltem, utaztam-túráztam, a régi barátaimmal újra közel kerültünk egymáshoz, pl. egyikkel utaztam is, másikkal biciklitúrákra mentünk. Nyáron picit kiéltem is magam, koncertekre jártam, buliztam, picit ilyen "carpe diem" módon éltem, de úgy érzem, már nem erre van szükségem. Igazából régen éreztem azt, hogy ennyire egyensúlyban van az életem, éppen ezért is vágyom már egy társra, mert úgy érzem, most jelenleg ez hiányzik.
2023. nov. 26. 11:30
 10/29 A kérdező kommentje:
Illetve pont ezért, amit a 8-as is ír, tartottam a társkeresésben ilyen 1 hónapos szünetet is ősszel, mert nem volt hozzá kedvem a sok kudarc után. Most október vége óta kezdtem újra aktívabban ezzel foglalkozni, de még egy számomra jónak tűnő randinak sincs folytatása...
2023. nov. 26. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!