Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen 31 éves nőről, ti összejönnétek olyen nővel, aki egész nap abszolút nincsen online, nem nézi, olvassa a messengert, szinte sehol nincsen fent?
Figyelt kérdés
2023. nov. 25. 16:28
2/15 anonim válasza:
Tökjó fej lehet, írom ezt nőként.
4/15 anonim válasza:
Elvenném feleségül!:) Mivel én magam is ilyen vagyok.
35/f
5/15 anonim válasza:
Naná! Egymillió pluszpont, hogy valaki nincs rágyógyulva az agyhalál közösségi portálokra, és van saját, normális élete.
6/15 anonim válasza:
ez nem olyan tényező ami miatt nem lennék együtt ilyen nővel.
7/15 anonim válasza:
Most próbálok leszokni arról, hogy állandóan a telefon után nyúljak. Ha valaki ezért nem jönne össze velem, az szerintem csak jó.
8/15 anonim válasza:
Soha! Csak 0/24 insta/tiktok függő agyhalott libák jöhetnek szóba!
9/15 anonim válasza:
HATALMAS + PONT!!! Rühellem, ha állandóan a neten lóg valaki.
10/15 anonim válasza:
Persze, én se lógok sűrűn a hálón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!