Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy olyan fiúval akivel abszolut nincs közös érdeklődési körötök?
Hát az még nem is annyira gáz,hogy ő nem rajong azért amit te vagy fordítva, de nem ártana azért valami közös pont
zene?közös hobbi?sport?
Hát itt az lenne nálam a gond hogy nem tudnék így miről beszélni. Ha nincs közös dolog amit szeretünk akkor nem tudom miről tudnánk beszélni..de ha esetleg enélkül is jól megvagyunk akkor igen, csak nem hiszem hogy túl sokáig tartana a kapcsolat. Elvégre ha már nincs mit megbeszélni vagy nincs miről beszélni, mindent kidumáltunk..hát nem túl jó helyzet:/
Ilyenkor az a legjobb amit tehetsz hogy megpróbálod megszerettetni valamivel amit te szeretsz, és ez fordítva.
Ha a stílusotok hasonló akkor nem kell közös érdeklődési pont. Nekem az eddigi barátnőimmel nem nagyon volt közös érdeklődési pontom, VISZONT mindig elég volt magamat adni neki és már jól érezte magát.
Nem kellett velünk anime meséket nézegetnem, mangákat olvasgatnom, táncolni mennem stb.stb. stb.
Ám, bármikor tudtunk beszéli teljesen más dolgokról ami nem adott. Csak épp egy aktuális történet volt amiről megosztottuk egymással az eltérő véleményünket aztán tessék arról lehetett eleget beszélni. Ilyenek meg mindig vannak. Mindenkivel történik sok minden két találkozás között. Ha nem akkor is vannak story-k csak a közelmúltba kell visszanyúlni, mikor még nem voltatok együtt...
Az szerintem sokkal gagyibb, ha van közös érdeklődési pont, de amúgy olyan unalmasok vagytok együtt, mint egy pohár víz. Egymás mellett üldögéltek és elvagytok csöndben mint két befőtt. Mert ti CSAK szeretitek egymást!!!:D:D (Ilyenkor jön a kérdésem, hogy de MIT? mit szerettek egymásban ennyire? na de ez már nem ide tartozik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!