Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazságos hogy a nők nem akarnak olyan férfival lenni aki csak egyszerű melós?
Figyelt kérdés
Vannak igazán jószándékú kedves dolgos emberek 250-350 ezres havi jövedelemmel. Ezek úgy vannak a nők által kezelve mintha semmit nem érő darab szarok lennének.2023. nov. 23. 17:12
1/19 anonim válasza:
Ha igazságos, ha nem, mindenki azzal van, akivel szeretne.
3/19 anonim válasza:
Veled akkor se akarna senki lenni ha IT-s lennél :D
4/19 anonim válasza:
Az én férjem bankban dolgozik, 300 ezret keres. Ez itt vidéken még jó fizetésnek is számít, sok ismerősöm nemigen keres többet, pl. közszférában dolgozók meg ilyen Mediamarkt-eladók, meg akik mittudomén, gyrososnál dolgoznak, mégis van feleségük, párjuk.
5/19 anonim válasza:
Ha így lenne, az összes gyári munkás, építőiparban dolgozó, stb ember incel lenne...
6/19 anonim válasza:
Hasonló a hasonlóval. Ismered a mondást.
7/19 anonim válasza:
Az igazságnak semmi köze az élethez.
8/19 anonim válasza:
Ha ez igaz lenne egy gyari munkasnak se lenne barátnője, felesége, családja. Fogadok soknak még szeretője is van, mint ahogy minden rétegben sokaknak.
Persze valószínű nem havi 1 millát kereső, barbie baba külsejű MI-vel foglalkozó 4 nyelven beszélő nő, hanem hasonló munkakörű, vagy fizetésű.
9/19 anonim válasza:
Az élet nem igazságos. Mindenki úgy él és azt vár el amit akar!
10/19 anonim válasza:
4-es, vagyok, én amúgy 2 nyelven beszélő, diplomás alkalmazott voltam a gyerekek előtt, Barbie-babának nem mondanám magam, de szerintem a jobban kinéző feleségek közé tartozom :D
De amúgy ez a 250-350 ezer vidéken egy teljesen mindennapi fizetés, sőt, 350 ezer...? Az egy jobnfajta diplomás fizu itt, ahol sokan még mindig 200 ezreket kapnak havonta. Mégse szingli minden második férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!