Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 30 éves férfiként még egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 30 éves férfiként még egy randevúm se volt, akkor mennyi esély van rá, hogy egy éven belül lesz párom?

Figyelt kérdés

2023. nov. 21. 20:20
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Szerintem ezt is figyelni kell, ha nincs egy alap szimpátia, akkor nincs értelme elhívni semmire, mert úgyse jön el. Ha van alap szimpátia, akkor lehet explicit, és implicit is randira hívni valakit jó eséllyel el fog jönni.
2023. nov. 21. 22:16
 22/25 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy nulla tényleges csajozási tapasztalattal nagyon nehéz megállapítani, hogy bejössz-e egy nőnek.
2023. nov. 21. 23:41
 23/25 A kérdező kommentje:
Ha nem akar a közelemben lenni, akkor nem jövök be neki, ha akar, akkor jobb eséllyel igen. Illetve, ha messengeren pl. ő is érdeklődik rólam, visszakérdez, ha kérdezek tőle valamit, hogy mit gondolok, illetve néha ő ír előre, akkor talán bejöhetek neki. Alig várom már, hogy eljussak idáig, de úgy érzem már rövid időn belül megtörténik.
2023. nov. 21. 23:46
 24/25 anonim ***** válasza:

#16 és #20 vagyok, igazad van, nem akarok rád erőltetni egy stílust, csak azért mert nekem bevállt, a lényeg, hogy megtaláld azt ami neked működik, de ahoz teperni kell. Idővel rájössz a dolgokra, csak zero tapasztalat tényleg nem könnyű. Illetve ha haveroknál ismersz tipikus nőcsábászt, lógj vele többet. Én anno úgy tanultam, hogy a haverom mindig megkért, hogy amíg befűzi az egyiket, addig foglaljam le a többit.

Hajrá szurkolunk.

2023. nov. 22. 00:58
 25/25 anonim ***** válasza:

Folytasd a terapiat. Ha kell a kulson is valtoztass, emeld ki az elönyöket, pl szakal ilyen lehet.

Egy kis fodrasz, uj ruhatár, egy kis sport, növelheti az onbizalmat. A testi-lelki egeszsegedet javitani fogja.

2023. nov. 22. 01:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!