Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 30 éves férfiként még egy randevúm se volt, akkor mennyi esély van rá, hogy egy éven belül lesz párom?
Figyelt kérdés
2023. nov. 21. 20:20
11/25 anonim válasza:
Hogy tudnál egyáltalán sok nővel megismerkedni, ha eddig eggyel se ment? :D
12/25 anonim válasza:
Most miert lettem leszavazva?csak segiteni akartam rajta/neki
13/25 A kérdező kommentje:
Nem randizást értek első körben a megismerkedés alatt. Hanem meg szeretnék próbálkozi azzal, hogy csatlakozom több közösséghez, ahol vannak nők is, ahol megismerhetem őket, és ők is engem, és van esélyük megkedvelni. Igyekszem jobban odafigyelni arra, hogy akkor hívjam majd el randira, ha látom, hogy megkedvelt már, és kölcsönös a szimpátia. Eddig sok olyan nőt is elhívtam, akinél nem voltam meggyőződve a kölcsönös szimpátiáról. Ha ez megvan, akkor utána lehet udvarolni, virág, vacsora, figyelmességek. És utána ha minden jól megy egy pár vagyunk.
2023. nov. 21. 21:42
14/25 anonim válasza:
Az olvasottak alapján több esélyed van nyerni az lottón.
15/25 A kérdező kommentje:
A lottón nyertem már, tapasztalatot :D
De amúgy nem ez az ismerekedés menete, amit fenn leírtam? Eddig kevés közösségbe jártam el. Ha ezen javítok, azzal nem javulnak az esélyek nagyságrendileg? Én nem adom fel, hiszek benne, hogy jövő ilyenkor már a barátnőmmel fogok élni.
2023. nov. 21. 21:51
16/25 anonim válasza:
Ha teszel érte simán, csak szokszor itt gyk ugyanezt a hisztit levágják aztán kiderül, hogy zero próbálkozás. Meg nem feltétlen kell meggyőzödni, hogy bejössze-e neki, ha ő bejön neked beszélgetés közben kérdezz rá.
17/25 A kérdező kommentje:
Onnantól szokott az lenni, hogy mosolyszünet van, ha kifejezem a tetszésemet annak ellenére, hogy ők nem mutatták ki, hogy ezt jó néven vennék.
2023. nov. 21. 21:57
18/25 anonim válasza:
Ha folytatod a terápiát akkor talán van rá esély idővel. A nélkül meg semmi.
19/25 A kérdező kommentje:
Szerintem kedves srác vagyok, van egy jó humorom, itt is jól elironizálok magamon, van diplomám, viszonylag jól keresek, nagy szívem van, nem én nézek ki a legjobban, de nem nézek ki rosszul sem. Csak a megfelelő személyt kell megtalálni, aki meglátja bennem az értékeket.
2023. nov. 21. 22:08
20/25 anonim válasza:
Bocs rosszul fogalmaztam ne azt kérdezd bejössz-e neki, hanem hogy eljön-e veled kávézni/bebaszni/edzeni/vacsizni.
Nekem nagyon jól működött az, hogy hamar rátértem a tárgyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!