Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne sírjam el magamat, amikor sikertörténeteket hallok, miközben én egyedül vagyok?
Vagy legalább ne mutassam, hogy rossz. Már vágyok nagyon egy társra, és ahogy egyre jobban idősödök, úgy egyre inkább nyomaszt. Most amúgy is pihentetem ezt az egészet, letöröltem mindegyik társkeresőről magam, mert csak fokozza az öngyűlöletemet.
Erre barátnőm beírja a csoportba, hogy voltak a párjával a plázában, a párja visszaszaladt valamiért és egy vörös rózsacsokrot vett neki, csak úgy. Ez még a jobbik eset, amikor írják és nem mondják. A telefonban remeg a hangom, élőben pedig elszomorodok, és látszik rajtam, hiába mondom, hogy neeem, nincs semmi.
Úgy, hogy elkezded felsorolni magadban miért vagy értékes, szerencsés, boldog az életben és az erőt ad. Ugyanis míg magadat nem szereted, nem vagy kiegyensúlyozott, elégedett önmagaddal bármely téren addig így fogod magad érezni mindig.
Én elhiszem, hogy nehéz egyedül, hogy magányos vagy, hogy szeretnél szeretve lenni és adnál is másnak, de ha boldog akarsz lenni valaha akkor el kell felejtened a szerelmet mint opció a hozzá vezető úthoz. Kezdd el magadat tényleg szeretni, keress más örömforrást és TALÁN majd akkor bekopog a szerelem. Addig míg érzik rajtad az emberek/férfiak, hogy boldogtalan vagy, irigy vagy, frusztrált vagy addig nem igazán vesznek figyelembe, mert taszító a kisugárzásod. Lehet a külsőn is van mit csiszolni. Magadba invesztálj más helyett.
Ja, egy csomó minden miatt jobb egyedül, mint valakivel együtt. :D
Akik állandóan dicsekednek azok hazudnak a legtöbbet, vagy azok esnek pofára. :D
Egy rózsacsokor? Baze, szálanként 800-1000 forint! Egy csokor árából már fedezni lehet egész valamirevaló dolgokat is!:D
Egyébként ha ennyire instabil vagy, javaslom menj el pszichológushoz. Ha szerencséd van, TB-re is kapsz egy 10alkalmas ülést, annyi bőven leég. A cél a megerősödés. Mert az nem normális, hogy elsírod magad attól, hogy mások élik az életüket.
Lehet nem volt es nincs szerencséd. Nincs mit tenni. Én nem hiszek ebben a rossz gyerekkor rossz választás elavult teóriában, szerintem ezek vesznek körül 90% selejt. Nem nehez rosszul választani.
Különben én is pont ebben a helyzetben vagyok, mint te, es rettenetesen szenvedtem a magánytól, amitől nem tudok megszabadulni. Viszont azt is észrevettem, hogy nem jól ismertem magam es azt hittem, hogy vágyom a párkapcsolatra, miközben a valóságban egy idő után fáraszt es kb 2-3 óra együttlét utan menekülő kényszerem van. Ezeket mind úgy tudtam meg, hogy próbáltam megtörni a magányt es sokszor azon kaptam magam hogy egyedul jobb volt. Túl kimerítő az egesz. Es legtöbb ember tenyleg sunyi es fárasztó es link. Es kell tedd magad hogy elhiszed a szarait, hogy ne rontsd el az estét stb rengeteg megalkuvás es önfeladás, a sajat időmből, energiamból, amikor nekem pont nem felelne meg.
Addig en is sírtam szenvedtem a magánytól mikor meg kapcsolat lett , vágytam mar a magányra ami idealizalódott lett a fejemben.
Sehogysem jó. Talan egy ferfi aki meglátogat vagy kirandulni visz 2 órát és utana eltűz. De lehetőleg ne máshoz, tehát hű is legyen de csak akkor zavarjon, ha nekem megfelel.
Dobjon be penzt a postaládámba es aztan osonjon el ne háborgasson.
Nem tudom ki vágyna erre
Van örömforrás az életemben, a pénz, ami csak 2-3 percig boldogít. Veszek magamnak új ruhákat, elmegyek egyedül drága éttermekbe, kirándulni, de attól még magányos vagyok.
Legalább ők átmentek a szűrőn, es valamire valók lettek, míg én nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!