Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagy egyedül?
Az érdekelne, hogy mi a történetetek, miért vagytok egyedülállók, hogy jutottatok ide.
Illetve hogy vágytok e még, mennyire vágytok kapcsolatra, vagy sikerült elengedni ezt a dolgot.
Évek óta tartó depresszió, ami egyre rosszabb. Legkisebb gondom most a párkapcsolat hiánya.
Kis híján életképtelen vagyok, és már az öngyilkosságon agyalok. Nincs kedvem élni.
Nyilván ilyen állapotban nem fogok csajozni.
Mert semmi vonzó nincs bennem, ronda vagyok. Ha bemegyek egy üzletbe, köszönök, de vissza már nem köszön senki.
Valószínűleg ellenszenves is vagyok valamiért. A kollégák is tojnak a fejemre.
Mert nem vsgyok vékony, és magasak az elvárásaim.
33N
Sosem volt párkapcsolatom. Ennek legfőbb oka a személyiségem. Zárkózott, félénk, visszahúzódó stb. vagyok, nagyon szorongok más emberek társaságában. Képtelen vagyok nőkkel beszélgetni, sokszor megsem tudok szólalni. Emellett a külsőm se egy extra dolog.
Természetesen vágyok egy párkapcsolatra, de a szívem mélyén tudom, hogy sosem lesz ilyenben részem. Szóval barátkozok a gondolattal, hogy örökre egyedül maradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!