Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik nálatok az inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik nálatok az inkább kizáró ok ismerkedésnél? A cigizés vagy a fideszesség?

Figyelt kérdés

Nálam ez a két dolog van ami instant kuka volt mindig is, meg még az iszákosság.

Nálatok melyik lenne a leginkább kizáró ok: a cigizés vagy a fideszesség?

2023. nov. 18. 21:46
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
68%

Itt már csak az maradt a kérdés, hogy ha ennyi a fideszt eleve gyűlölő ember, akkor ki a franc szavazta meg őket eddig?

Teljesen egyetértek hogy a fideszesség az egyik legvisszataszítóbb dolog, gondolom shortcel sem a mérete miatt incel hanem a fideszessége miatt.

Viszont nem tudom megérteni hogy akkor miképpen lehet ilyen fölénye a pártnak?

2023. nov. 19. 09:15
 22/51 anonim ***** válasza:
35%

21

Azok az írástudatlanok, akiknek a Gyakori is magas..

2023. nov. 19. 09:38
 23/51 anonim ***** válasza:
26%

Inkább egy 10000x-esen bagozó nő, de ha: balliberális, feminista az kb a kuka kategória.

Na meg a fideszezők is mehetnek a levesbe, mondom ezt pártfüggetlenül, a normalitás talaján állva.

Mindkét oldalon vannak normális dolgok, de ez a fideszezés....

De a ballib, feminista nők az agylövéseim, nálam kb egy szint a: lusta, egoista, ordenáré, ronda, öreg, dagadt, pökhendi nőkkel.

Ha már olvasom az ideológiájukat, dumájukat, egyből egy ilyen képe ugrik be elém.

2023. nov. 19. 09:55
 24/51 anonim ***** válasza:
18%

22

Ja,mind a 3.3 millió.

Csodás hozzáállás...

Aztán csodálkoztok újra meg újra...

Amúgy sokszor van itt pl Mi Hazánkos kérdés szavazásal, és 10 bol 7 kérdésben állt savazzak őket, de a szavazás vagy nagyon kiegyenlített, vagy nekik kedvező. Ergo attól hogy valakik nem üvöltenek hangosan, még léteznek.

2023. nov. 19. 09:58
 25/51 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően nem lehetne elítélő elvárásokra építeni. Bár utálom a cigit és nem örültem párjaim cigizésének, de nem utasíthattam el őket élből. Jelenlegi párom szerencsére leszokott időközben. :) Viszont: ha a másik fél nagyon Fidesz-ezik nekem, akkor menekülőre fogom. Amúgy nem nagyon szabadna politizálni vagy le kéne mondani a témáról akkor. De ha ő nagyon nyomja, akkor pá.

Ugyanígy vagyok egyházi dolgokkal és vallással is, pedig párom alapvetően katolikus. Ő rendszeresen jár egyházi eseményekre és eleinte aszerint állt hozzá a hithez. Ez okozott nehézségeket a legelején, mert én spirituális vagyok és utálom az egyház bigott hazug dolgait. Viszont nem ő akart engem téríteni, ehelyett szerencsére nyitott lett a spiritualitásomra és alapvetően a bigott dogmákkal alapvetően nem is élt. Nem is hoz be a lakásunkban katolikus szokásokat. Azt nem viselném el. Rájöttünk ketten együtt, hogy minden összefügg mindennel és vannak kapcsolódások. A spiritualitás is istenhit, csak egyházi dogmák nélkül és helyette nyitottan sok más helyzettel. Az istenhit pedig ugyanaz bennük, nem kell az egyház szerint élni. Ezt ő is tudja, például nem tartja a halottak napját és hozzám hasonlóan ostobaságnak tartja a Halloween szidását. (Ahogyan az nem sátánizmus és utóbbi nem is létezik valójában.) Ezekre még nagyon sok embernek rá kéne jönnie. Ez már egészen más nagy téma volna.

35/F

2023. nov. 19. 12:53
 26/51 anonim ***** válasza:
19%

Tegyük helyre a dolgokat..Akik az írástudatlansággal jönnek..Magyarország lakosságának 99.98%-a tud írni,olvasni..Forrás Eustat..

A jobboldaliak is olvassák ezt az oldalt de amikor ellenzéki oldalról ilyen egysíkú,kirekesztő kérdéseket találnak akkor ott nincs értelme vitázni…Mivel pl.a kérdező is már a kérdés kiírásával jelzi hogy mennyire szélsőséges nézeteket vall a jobboldali emberekkel kapcsolatban.A fiatalok többsége mindig ellenzéki.. 2010 előtt az én generációm többsége is ellenzéki volt ami akkor a Fideszt jelentette..Aki tanult politológiát az ismeri ennek a hátterét.Ezt leszámítva nagyjából kiegyenlítve vannak mind a két pártban diplomàs középosztálybeliel és munkásemberek.A közvéleménykutatok szeretik egyik vagy másik oldalt kiemelni de ezek pár %.Arról pedig hogy a vidéki emberekhez nem jut el az ellenzéki információ,bárki meg tudja cáfolni aki vidéken él..A Telekom,Digi s a Vodafone a 3 nagy vezetékes szolgáltató..Mind a 3 alapcsomagjában benne van az ATV ,RTL-klub,nem csak a TV2 és a Hír Tv..2010 előtt ez mondjuk pont nem volt igaz..Internetelérés pedig az ország szinte összes pontján van.A Fidesz rengeteg olyan dolgot csinált amiért már leváltották volna az emberek.Hogy miért nem történt meg az egyszerű.Nincs alternativa:A Mi Hazánk egy szélsőséges párt,ezek a pártok a legtöbb országban csoda ha 15-18%-ot elérnek,anno ez volt a Jobbik csúcsa.Kormányzásra képtelenek,gazdaságpolitikájuk nincs de a fiatalok szeretik a szélsőséges meglévő rendszereket lebontani,előrelátás nélkül.MSZP-LMp rétegpárt 3-4%.DK-Az maga Gyurcsány 19%-al…Ők elérték a plafont..A 80-as és 90-es évek elején született generáció megtapasztalta hogyan vezetnék az országot…Évenkénti infláció feletti áremelkedések,alig növekedő vér,boritékrendszer,devizahitel..Sok fiatal nem tudja de 2002-ben amikor kormányváltás volt 2006-ban akartuk bevezetni az eurot..2004-ig meg is esélyünk is volt..2004-2010 között konkrétan tönkretették az országot.Az más kérdés hogy azóta meg szarunk bevezetni az eurot pesig gazdaságilag képes lenne rá az ország.Momentum—-Ők 3 éve esélyesek lettek volna de lementek SZDSZ szintbe s fiatalokat fognak csak meg,vmi 6%-on vannak.Mert a lakosság konkrét gazdasági terveket ,kormányzóképességet vár el ,ami utoljára az MsZp-nek volt meg.Ahogy a Momentum viselkedik a parlamentben,és amennyire felkészületlenek az már nekem ciki,pedig bíztam bennük…A Fideszt egy majd megjelenő nevető 3.párt fogja legyőzni,úgy hogy a Fidesz szavazóinak is ad lehetőséget,hogy mi az amit máshogy jobban csinálnának.De reálisan az ellenzék mostani szenvedését látva 2026-ot is nyeri a Fidesz,ez kb.tény,én olyan 2034,-2038-ra tippelném a váltást..Addigra esik szét ez az ellenzék s újjul meg egy hiteles párttal amelyik a jobboldali szavazókat is partnernak tekinti..Az MSZP 1994 és 2002-ben is azért nyert mert a társadalom egészének tudott adni célt,programot,és kormányzóképes volt..Persze lehet kordont bontani,balhézni,mocskos Fideszezni 2 pohár sőr mellett,23 éves korig amíg egyetemen tanulsz még talán menő is..Felette már ciki az ilyen mentalitás…Azok akik pedig a jobboldaliakat csőlátással vádolják,kicsit nézzenek magukra ők mekkora csőlátással viseltetnek a jobboldali emberek iránt…Lehet lepontozni,gyerekesnek tartom,nem érdekel,ez is egy szegénységi bizonyítvány arról az emberről aki a mondanom tartalmi elemét nem érti meg.

2023. nov. 19. 21:56
 27/51 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó vagyok,azt még kihagytam hogy a Fidesz pofatlansága engem is zavar,s bicskanyitógató dolgokat csinálnak…De ismétlem nincs egy olyan ellenzéki párt sem amelyik kormányzóképes….Többpárti kormányzás meg Olaszországban divat ahol évente mennek a kormányok,a magyar parlamentarizmusban néha megjelent se klasszikusan 2 párti mint Amerikában…Elég tanulmányozni 1868-tól a magyar Parlamentarizmust.
2023. nov. 19. 22:00
 28/51 anonim ***** válasza:
77%
6: Hát, ha 2 diplomával, + francia,angol felsőfokú "nyelvvizsgálval" csak addig jutottál, hogy a nyilvánvaló nemzetrontásnak nincs alternatívája, akkor csak egy kérdésem van: mennyiért vetted a diplomá(i)dat fideszes?!
2023. nov. 19. 22:17
 29/51 anonim ***** válasza:
77%

"infláció feletti áremelkedések"

Na ez a baj a fideszesekkel IQ-szempontból. A hiány. Ráadásul lenyomja ezt a dumát úgy, hogy - kösz Fidesz - napjainkban pár hónap alatt nagyobb az infláció, mint a szocik alatt 8 év alatt volt.

2023. nov. 19. 22:24
 30/51 anonim ***** válasza:
19%
Kedves 29!Attól még a szocik SEM alternatíva.Kedves 28!Na látod pont ezért van az hogy az értelmesebb jobboldaliak nem állnak bele a vitába,nálam is valami beteges perverzió lehet hogy válaszolok neked,de látod amint valaki olyat ír ami nem fér bele az általad elképzelt világba máris elkezdesz személyeskedni…BME-n végeztem Mérnökinfo BSC és MSC ha érdekel,nem fizettem,államin fejeztem be,de ha már személyeskedsz s kiváncsi voltál rá,megkérdezhetem te hol végeztél,hogy ekkora egoval nézed le a másik embert?Mert ilyenkor szokott az lenni hogy az illető egyetemet max fényképen látott..Ami persze nem gond,mert diploma nélkül is lehet egy ember értelmes,de a személyeskedés ,lenézés az amiből egy bizonyos szint alatt érdemes visszavenni…Én sem személyeskedtem..29-esnek üzenem hogy 2002-2010 között az infláció mellett a GdP növekedést is nézze meg mennyi volt..Segítek 8 év alatt összesen 4%..Összesen….S ehhez mérd az inflációt,akkor add hozzá 2010-2023 között a GDP növekedést az inflációhoz..Sok mindenben kritika illeti a Fideszt,ezek között az oktatá meg az egészségügy az első helyen van,de a GdP növekedésben kivételesen jók,ahogy az is tény hogy 1 millióval több ember dolgozik most az országban mint bármikor a rendszerváltás után..Ezek az eurostatból leellenőrizhetőek…Ettől függetlenül ez az állandó harc valami ellen már jobboldalon is kezd fárasztó lenni,de megismétlem magam,jelen pillanatban nincsen olyan kormányzóképes párt mely a társadalom egészének tudna adni alternativat…1998-ban a Fidesznek volt ilyenje..1994 és 2002-ben az MsZp-nek is..A jelenlegi ellenzék a másik oldalt lenézi,a sajátjainak tetszeleg,igy pedig egy amúgy is egyre fogyatkozó társadalomban sosem fognak nyerni..Ezek tények,addig amíg a jobboldalt le akarjátok győzni nem legyőzni addig egy alapvetően mindig is konzervativ országban sosem fogtok nyerni…Ezért mondtam hogy 2034-2038 között esélyes elsőként kormányváltás ha addigra lesz egy normális ellenzék..A mostani ellenzék ezzel a felállással sosem fog nyerni…A Momentum bármennyire ha gos 6%-on van..A DK 19%..Az értelmesebb Momentumosnak tele a tőke a DK-ból.A Fidesznek egymaga van 41-44%-a..Ezek tények,akkor is ha a Momentum a szavazati arányán hangosabban veri magát a földhöz a Várban…Szóval elsőként ideje lenne elnézést kérni a másik oldaltól,abbahagyni a lenézést s érdemi vitát folytatni az ellenzékkel..Ungár Petit ezért sajnálom,egy mérhetetlen párt vezetője,pedig ő az aki partnerként képes érdemi vitákat folytatni…S aki felkészült..Nagyon kevés felkészült szakember van az ellenzeki oldalon..Tüntetni azt tud a mai fiatalság,de olyan értelmes embert nem képesek kitermelni mint Szegeden Botka László..Ez amúgy valahogy az oktatás hibája is..Tüntetnek a fiatalok a kormány ellen az oktatás miatt,de nem veszik észre hogy a többség már butább mint egy átlag amerikai…Csak höbörög..A cégnél ahol dolgozol szoktunk felvenni fiatal programozókat is,de kevés az értelmes..Mármint az olyan ember amelyikre azt tudod mondani hogy tanult,olvasott…Amit egy diplomástól elvársz…Van olyan amelyik színházat nem látott még soha belülről se tüntet a kultúra miatt…..
2023. nov. 19. 22:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!