Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kellene vakon követni a nők akaratát ha jó okokból tudjuk hogy a saját életüket is épp rossz irányba terelik?
A feministák kedvenc gondolata az elmúlt 5-10 évben hogy ha egy nő azt mondja kocc vagy már meglévő kapcsolatot akár magyarázat nélkül szétszaggat akkor azonnal le kell kopni vagy akár durvábban is fogalmaznak. Mintha a férfi nem is lenne érző lény. Kocc, lekopni, eltűnni, eltakarodni. Indokot se lehet elvárni. Vagy az is lehet hogy ad magyarázatot a nő és sok esetben teljes tévedéseket magyaráz akkor nem lehet érte szólni. Én megtapasztaltam hogy olyan okokból voltam elhajtva amik nem igazak csak a nő következtette ki falsul valami félinformációból. Nem csak a férfi sérül ilyenkor hanem a nő is. A legutóbbi aki ezt tette velem az azóta is magányos vagy kihasználják pedig én pont olyan férfi vagyok akire állítása szerint vágyik. Ha kicsit hallgatnának a másik félre akkor jó eséllyel több boldog kapcsolat és családalapítás történne.
Miért divat elzárni magukat ettől?
" egymás figyelmes meghallgatása, kitartó hozzáállás, kompromisszum, előre gondolkodás, aggodalom a másik emberért és az ő életének a figyelembe vétele"
Na, ezek pont azok a dolgok, amik nektek nem mennek, ezért szoktak a nők szakítani jellemzően.
Na igen, kérlek igenis próbáld meg megmagyarázni a párodnak hogy ő annyira buta, hogy nem tudja, hogy igazából boldog melletted😂
A csúnya rossz feministák miatt nem lehet magad mellett tartani egy nőt, aki nem szeret.
Tehát úgy érted, hogy ne lehessen egyik napról a másikra szakítani/elválni?
🤣Álmodozz csak
"Minden barátom, ismerősöm megpróbálja megbeszélni a problémákat és kész változtatni a nő kedvéért"
Ez az amit neked elmondanak.. A nagy változtatás Max 2 hétig működik (tovább nem nagyon szokott), aztán megy minden ugyanúgy, ahogy előtte.
A férfiak csak addig készek változtatni, amíg meg nem nyugtatják a nőt az ígéretekkel. Ezt néhányszor eljátsszák, aztán a nő megunja és szakít.
Egy nő, főleg házasságban, gyerekek megléte mellett csak a legvégső esetben dönt úgy, hogy elválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!