Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kellene vakon követni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellene vakon követni a nők akaratát ha jó okokból tudjuk hogy a saját életüket is épp rossz irányba terelik?

Figyelt kérdés

A feministák kedvenc gondolata az elmúlt 5-10 évben hogy ha egy nő azt mondja kocc vagy már meglévő kapcsolatot akár magyarázat nélkül szétszaggat akkor azonnal le kell kopni vagy akár durvábban is fogalmaznak. Mintha a férfi nem is lenne érző lény. Kocc, lekopni, eltűnni, eltakarodni. Indokot se lehet elvárni. Vagy az is lehet hogy ad magyarázatot a nő és sok esetben teljes tévedéseket magyaráz akkor nem lehet érte szólni. Én megtapasztaltam hogy olyan okokból voltam elhajtva amik nem igazak csak a nő következtette ki falsul valami félinformációból. Nem csak a férfi sérül ilyenkor hanem a nő is. A legutóbbi aki ezt tette velem az azóta is magányos vagy kihasználják pedig én pont olyan férfi vagyok akire állítása szerint vágyik. Ha kicsit hallgatnának a másik félre akkor jó eséllyel több boldog kapcsolat és családalapítás történne.

Miért divat elzárni magukat ettől?

#nők #elutasítás #feminizmus #kompromisszumhiány
2023. nov. 18. 12:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%

" egymás figyelmes meghallgatása, kitartó hozzáállás, kompromisszum, előre gondolkodás, aggodalom a másik emberért és az ő életének a figyelembe vétele"

Na, ezek pont azok a dolgok, amik nektek nem mennek, ezért szoktak a nők szakítani jellemzően.

2023. nov. 18. 14:06
 12/19 anonim ***** válasza:
96%
Mondjuk azért, drága kérdező, mert ha az általad leírt esetben nem teszed, könnyen egy rendőrségi fogdában találhatod magad.
2023. nov. 18. 15:22
 13/19 anonim ***** válasza:
97%

Na igen, kérlek igenis próbáld meg megmagyarázni a párodnak hogy ő annyira buta, hogy nem tudja, hogy igazából boldog melletted😂

A csúnya rossz feministák miatt nem lehet magad mellett tartani egy nőt, aki nem szeret.

2023. nov. 18. 16:11
 14/19 A kérdező kommentje:
De milyen rendőrségi fogda? :D Mi van? :D Én olyan esetről beszélek amikor van valami alap már a két fél között.
2023. nov. 18. 19:17
 15/19 anonim ***** válasza:
95%

Tehát úgy érted, hogy ne lehessen egyik napról a másikra szakítani/elválni?

🤣Álmodozz csak

2023. nov. 18. 20:04
 16/19 A kérdező kommentje:
Ja mert abban marha sok gerinc van aki egyik napról a másikra szemétb dob egy másik embert akár épkézláb magyarázat nélkül. :)
2023. nov. 18. 20:06
 17/19 anonim ***** válasza:
84%
#16 örülj, legalább megszabadultal egy ilyen embertől. Persze, bosszant, de őszintén, előrébb lennél, ha vegighallgatnád a listát, hogy miért nem vagy alkalmas kapcsolatra vele?
2023. nov. 18. 20:41
 18/19 anonim ***** válasza:
97%

"Minden barátom, ismerősöm megpróbálja megbeszélni a problémákat és kész változtatni a nő kedvéért"

Ez az amit neked elmondanak.. A nagy változtatás Max 2 hétig működik (tovább nem nagyon szokott), aztán megy minden ugyanúgy, ahogy előtte.

A férfiak csak addig készek változtatni, amíg meg nem nyugtatják a nőt az ígéretekkel. Ezt néhányszor eljátsszák, aztán a nő megunja és szakít.

Egy nő, főleg házasságban, gyerekek megléte mellett csak a legvégső esetben dönt úgy, hogy elválik.

2023. nov. 18. 20:57
 19/19 anonim ***** válasza:
95%
Miért érzitek azt minden esetben, hogy ti vagytok a főnyeremények? Valamiért elzavart... Ja, várjál, gondolom most jön az a rész, hogy a nők csak a pénzre mennek, saját lakásra, fullos külsőre, luxus kocsira, 800-as nettó fizetésre, nagy farokra, 8 diplomára és 6 idegen nyelv tudására.
2023. nov. 19. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!